U Galeriji Juraj Dalmatinac na akciji iznimno tražena djela Dimitrija Popovića

Galerija Juraj Dalmatinac u Ulici Don Krste Stošića 14 u Šibeniku svojim asortimanom redovito prati aktualne dizajnerske trendove, ali nikada nije i bez uvijek željene i tražene klasike, kako u izboru zanimljivih umjetnina tako i u ponudi praktičnih dizajnerskih dekoracija.

Odluku o izboru idealnog detalja za uređenje doma ili kupnju nekog praktičnog, unikatnog dara otežati vam može samo dvojba kada se nađete u tom carstvu umjetnosti i dizajna koje vam sa svakim pogledom otkriva nešto novo i još zanimljivije od onoga što ste upravo promatrali. Dodamo li tome i akcijske ponude sva ta bezvremenska ljepota postaje vam još dostupnija.

Dimitrije_Popovic_Ommagio_a_Leonardo_1

Baš ovih dana, kada će akademski slikar Dimitrije Popović obilježiti 66 godina života, šibenska Galerija Juraj Dalmatinac njegova će djela ponuditi na akcijskoj prodaji uz 30 posto snižene cijene slika. Djelo Dimitrija Popovića skoro će svatko uočiti i prepoznati kao iznimno vrijedan detalj vašeg doma ili poslovnog prostora, a može biti i dar koji će primatelj cijeniti i zauvijek ljubomorno čuvati i pokazivati.

Dimitrije_Popovic_Inri_1

Dimitrije Popović je rođen 4. ožujka 1951. godine na Cetinju, završio je studij na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 1976, a tijekom boravka u Parizu 1974. upoznaje pariškog kolekcionara Davriera, pa u okviru njegove zbirke izlaže 1978. u Galeriji Alexander Braumüller s umjetnicima Salvadorom Dalijem, Ernstom Fuchsom, Victorom Braunerom i drugima. U Pforzheimu 1982, Galerija Liberta i Universal Fine Arts iz Washingtona, organiziraju mu zajedničku izložbu grafika s Salvadorom Dalijem. U godini jubileja, dvije tisuće godina kršćanstva, izlaže u Rimu ciklus raspeća ‘Corpus Mysticum’ u Sant Andrea al Quirinale, Santa Maria del Popolo – l’Agostiniana arte sacra conteporanea i u Pantheonu.

Dimitrije_Popovic_Ommagio_a_Leonardo_2

Uz Dimitrija Popovića u Galeriji Juraj Dalmatinac pronaći ćete i umjetnine brojnih drugih priznatih autora, poput Mersada Berbera, Vasilija Jordana, Dragice Cvek Jordan, Ede Murtića, Otona Glihe, Charlesa Billicha i Mladena Veže, ali i veliki izbor unikatnih i dekorativnih predmeta renomiranih hrvatskih dizajnera.

Slobodno se informirajte, bilo dolaskom u Galeriju Juraj Dalmatinac, u Ulici Don Krste Stošića 14, bilo posjetom njihovim internetskim ili facebook stranicama. Klikom na donju fotografiju možete otvoriti galeriju i steći prvi dojam o bogatstvu i raznolikosti ponude u kojoj baš svatko može pronaći lijep i vrijedan rad po svom ukusu.

galerija-jurja-dalmatinca-200916-39

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.