U konobi Tereza doživite pravu ljubav i uživajte u posebnim specijalitetima

Kad se posao radi s ljubavlju, to prestaje biti posao i postaje užitak. Upravo takvu  priču pronalazimo u Primoštenu kod obitelji Žarkov, vlasnika konobe Tereza smještene u samom srcu ovog turističkog mjesta.

U ugostiteljstvu su niz godina, zimi ne stavljaju ključ u bravu jer ne rade samo u okvirima turističke sezone, već cijelu godinu, a gostima osim ugodne atmosfere u kojoj se osjećate kao kod kuće, nude i vrhunsku spizu.

Kako bi uljepšali ovaj zimski period finom hranom ovu subotu nude poseban meni na kojem ćete pronaći ‘Malo drugačiju hobotnicu’ i ‘Burger Tereza’.

konoba tereza primosten 061117 7

konoba tereza primosten 061117 1

Hobotnica u umaku od rajčice sa chilli papričicama u kombinaciji s palentom s grilla predstavlja pravu rapsodiju okusa, dok ‘Burger Tereza’ sjedinjuje fino meso sa zelenom salatom, rajčicom, lukom, pečenom pancetom i nezaoibilaznim pomfritom.

Što gosti mogu očekivati kad posjete konobu? Toplu atmosferu zahvaljujući uređenju kojemu je Magdalena posvetila puno pažnje, domaću hranu pripremljenu s puno ljubavi i priču. Priču o obitelji Žarkov, Primoštenu i domaćim ljudima.

konoba tereza primosten 061117 11

konoba tereza primosten 061117 27

– Pri uređenju smo pazili na svaki detalj koji priča neku svoju priču. Od starih fotografija Primoštena i Primoštenaca, do detalja iz našeg života. Gosti odlično reagiraju i često znaju donijeti neki predmet koji ih asocira na nas. ‘Ovo me podsjetilo na vas i već godinu dana čekam da vam to donesem’, često nam znaju reći.  Tako i oni postaju dio naše priče. Ugostiteljstvo je posao koji uistinu volim jer pruža priliku da budem u stalnoj kumunikaciji s ljudima od kojih uvijek možemo nešto novo naučiti, dobiti dobar savjet i napredovati. Ovo se radi s ljubavlju, a ta ljubav je s godinama sve veća – nastavlja.

Doživite ljubav u konobi Tereza i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme pozivom na broj 0915152823.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.