Upoznajte tehniku akrila

Zašto su za vas dobri akrilni nokti i zašto bi ga trebali odabrati baš za vaše nokte, ovog puta pojasnit će vam Nikolina Španja Mihaljević iz Maraki Lash bara, koja jedina u gradu radi upravo s akrilom.

IMG_9116

Ova tehnika najčešće se preporuča kod žena koje grizu nokte te ih na taj način pomalo ‘deformiraju’. Zahvaljujući akrilu, deformirani nokti se ispravljaju, a odlično je i što se akrilini pripravci suše na zraku, što znači da nema lampe, kao ni iritantnog ‘peckanja’.

IMG_9110

Važno je reći kako je produljivanje noktiju akrilom jedna od najstarijih metoda produljivanja noktiju, a smole koje se trenutno koriste sadrže vrlo male količine kiseline i dokazano je da nemaju nikakav negativan utjecaj na površinu nokta. Akril omogućuje izvrsnu ljepljivost, nosivost i dugotrajnost, a ako se pravilno nanese, materijal se ne odiže i ne puca. Pravilna upotreba materijala je najvažnija, pa je akril dosta zahtjevniji i sofisticiraniji, ali pri pravilnoj upotrebi nokti su tanji, te stabilniji.

IMG_9107

Akrilni nokti u pravilu osiguravaju čvrstoću i dugotrajnu nosivost tako da su primjenjivi i kod najzahtjevnijih klijenata. Kod ove tehnike postoji više mogućnosti ukrašavanja i nail arta.

IMG_9104

Maraki Lash bar nudi i posebnu pogodnost za svoje vjerne klijente – u idućih pet dana iskoristite akciju na paket Yumi lash + trajni lak koji će vas koštati samo 400 kuna. Maraki lash bar predivna je oaza relaksacije te lijepog i njegovanog izgleda. Smješten u mirnom kvartu Jamnjak, Maraki lash bar nudi vam nešto novo i drugačije. Posjetite Maraki lash bar na adresi Šibenskih vatrogasaca 7 ili rezervirajte termin na 091 587 1231. Više informacija pronađite na Facebooku Maraki lash bar

IMG_9109

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.