Uskrsni zeko doskakutao u Dalmare i razveselio najmlađe

Proteklog tjedna shopping centar Dalmare ugostio je planetarno popularnog uskrsnog zeca, koji je za najmlađe pripremio pravo uskrsno druženje uz mnoštvo igara, kreativnih radionica i puno dobre zabave. Dok su roditelji obavljali blagdanski shopping, djeca su mogla uživati u brojnim čarima uskrsne zabave, a samo neke od njih su bili golf-teren, šator i šuma zečeva u kojoj su se odvijale kreativne radionice.

idejomat-radionice-uskrs

Velika subota je, pak, bila rezervirana za poseban događaj – ‘Uskrs kod Zeke’. Sve je odzvanjalo iskrenim dječjim smijehom u slavnom jajotrču, gdje su najmlađi pokazali sportske vještine, a one kreativne u likovnoj radionici, odakle su ponijeli svoje uratke kao uspomenu na druženje u Dalmare centru.

Svima koji slave, shopping centar Dalmare čestita Uskrs, uz želju da današnji dan provedu u miru i radosti sa svojim najdražima.

idejomat-dalmare-uskrs-golf-nagrada idejomat-uskrni-postav-staze-i-šator-2018 idejomat-uskrs-dalmare-golf-staze-zec idejomat-uskrsni-postav-dalmre-maskota-zec idejomat-uskrs-radionica-dalmare

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.