Uz Optiku Petra zaboravite na muku s naočalama za vid, čitanje i rad na računalu! Iskoristite akcije i imajte sve dioptrije u samo jednom paru!

Prešli ste pedesetu godinu života i primjećujete kako vam uz naočale za vid trebaju i naočale za čitanje i rad na računalu? Uz silne količine novca koje ćete potrošiti na tri para naočala, muku ćete mučiti i s konstantnim skidanjem jednih i stavljanjem drugih. No uz Optiku Petra vašem problemu došao je kraj, jer s progresivnim naočalnim lećama tri para naočala svest će se na samo jedan! Uz sve to, Petra je za vas pripremila čak dvije neodoljive akcije na progresivne naočalne leće, stoga vam preostaje jedino da ih posjetite na Šubićevcu i kažete ‘zbogom’ napornom skidanju jednih i stavljanju drugih naočala!

naocale

Optika Petra nudi progresivne naočalne leće Essilora, vodećeg svjetskog proizvođača progresivnih naočalnih leća Varilux, a ako ste potpuni perfekcionist, za vas su leće Varilux X serije koje su se pokazale najkvalitetnijima na svijetu.

– Progresivne naočale idealno su rješenje za sve osobe starije od 50 godina koje muku muče s čitanjem, gledanjem na daljinu i radom na računalu. Tri različite dioptrije ugrađuju se u leće i na taj način osoba dobije tri para naočala u jednim! Uz udobnost nošenja koju nose sa sobom, progresivne naočale čuvaju vid budući da se svaka udaljenost gleda kroz ispravnu dioptriju – poručuju iz Optike Petra.

07

Akcija 1+1

Iskoristite li akciju 1+1 u Optici Petra, jedne Varilux progresivne naočale ćete platiti, a druge dobiti potpuno besplatno! Među dioptrijskim, fotosenzibilnim i progresivnim sunčanim naočalama, odaberite opciju koja vam najviše odgovara i iduće četiri godine uživajte u novom pogledu na svijet!

– Svatko tko se odluči na Varilux progresivne naočalne leće, dobit će na njih garanciju od čak dvije godine! Obične naočale zahtijevaju mijenjanje i kontrolu nakon godine dana, dok progresivne traju čak četiri godine. Kako su naši klijenti na prvom mjestu, nakon isteka roka mi ih obavještavamo da je vrijeme za novi pregled – objašnjavaju.

akcija 1+1

Popust od čak 800 kuna na Varilux X

Odlučite li se za najkvalitetnije progresivne leće na tržištu Varilux X serije, u Optici Petra do kraja svibnja ostvarit ćete popust od čak 800 kuna!

– Svi oni koji žele maksimalno iskoristiti udobnost nošenja naočala, preporučit ćemo im individualne progresivne naočalne leće kao inovaciju broj 1 u svijetu – Varilux X seriju za perfektni pogled na svim udaljenostima. Dođite i progledajte! – poručuju iz Optike Petra.

Neka tri para naočala postanu prošlost. Pozdravite ih zauvijek i poželite dobrodošlicu vašim novim progresivnim naočalama. Posjetite Optiku Petra na Šubićevcu, uvjerite se u profesionalni pristup svakom klijentu i u ugodnoj atmosferi odaberite najbolje za vas. I pritom uštedite!

01

Plaćate li American Expressom ili VISA karticom Splitske banke, svoje nove naočale možete platiti na čak 12 rata, dok je s Diners i karticom Jadranske banke omogućeno plaćanje na šest rata.

Optika Petra smještena je tik do crkve na Šubićevcu, na adresi Bana Ivana Mažuranića 3a. Posjetite ih preko tjedna od 8 do 13 te od 17 do 20 sati, i subotom od 8 do 12 sati.

33

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.