VBZ knjižara ‘Faust Vrančić’ nagrađuje čitatelje! Evo kako do izvrsnih naslova

VBZ knjižara odlučila je svoje vjerne klijente nagraditi izvrsnim naslovima koje će dijeliti kroz 14 dana. Drugi u nizu nagradnih naslova jesu knjige ‘Treći život druge violine’ Marine Šur Puhlovski te ‘Mladi papa’ Paola Sorrentina.

Dakle, vaš zadatak je lajkati Facebook stranicu VBZ knjižare ‘Faust Vrančić’ te poslati svoje ime i prezime i naslov knjige koju želite dobiti na e-mail adresu marketing@sibenskiportal.hr. Random odabirom u četvrtak će biti proglašeni pobjednici koji će svoje knjige moći preuzeti u knjižari na adresi Ivana Pribislavića 4.

Nakon toga, u petak ćete doznati koja dva nova naslova VBZ knjižara poklanja, a sljedeći tjedan stižu novi naslovi!

A s obzirom da se bliži i početak školske godine, u VBZ knjižari ‘Faust Vrančić’ priredili su i poklon iznenađenja svakom kupcu školskog asortimana, ali ni to nije sve! Očekuje vas i 20 posto popusta na cjelokupan školski asortiman sve do 15. rujna. Iskoristite priliku i povoljnije opremite svoje đake za školu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.