Vesela karnevalska povorka u Dalmarea oduševila velike i male

karneval-u-dalmare-centru

Maškare, poklade, karneval, fašnik i mesopust razni su hrvatski izrazi za razdoblje u godini koje veseli ne samo djecu, veći i odrasle, doba godine kada se pušta mašti na volju, a maskiranje postaje neizostavan dio zabave. Ipak, neupitno je da mu se najviše vesele djeca. Tko je bilo i proteklu subotu od 17 do 20 sati u shopping centru Dalmare, koji se pobrinuo za da veliki i mali na trenutak probude u sebi čudesne likove i maske te sudjeluju u ludoj karnevalskoj povorci.

karneval-u-dalmare-centru-risus-event (11)_1

Sve je počelo čajankom kod Ludog Šeširdžije koji je organizirao party o kojemu će se još dugo pričati. On se glavom i šeširom pobrinuo za pravi karnevalski spektakl. Naravno, kakve bi to bile maškare bez svečane povorke, maskenbala i, na kraju, izbora princeze i princa karnevala? Tako su i ove godine najkreativnije maske ponijele tu laskavu titulu, sve uz obilje smijeha i zabave.

 

karneval-u-dalmare-centru

karneval-u-dalmare-centru
karneval-u-dalmare-centru

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.