‘Vesele nedjelje’ u Dalmare centru: Zakoračite u svijet mašte i stvarajte divne uspomene

Dobar vikend napunit će vam baterija za čitav tjedan i baš je zato shopping centar Dalmare pripremio pregršt zabave za čitavu obitelj. Shopping centar Dalmare osmislio je jesenski projekt ‘Vesele nedjelje’ – jedan dan u tjednu kada će veliki i mali ljubitelji dobre zabave moći pobjeći od rutine i doživjeti nešto novo. Prva nedjelja rezervirana je za otvorenje  izložbe ‘Lutke vam pričaju dječje snove’ te Star Wars interaktivni event.

vesele nedjelje_336x224 format_dalmare_2_final-01

Od 14. do 28. listopada na glavnom trgu Dalmare centra imate jedinstveni priliku zakoračiti u svijet mašte. Sretno djetinjstvo se gradi, stvara kroz uspomene, kroz priče koje nam čitaju mame i tate, djedovi i bake, tete u vrtićima… Dalmare će izložbom ‘Lutke vam pričaju dječje snove’ obogatiti dječji svijet, a roditelje vratiti u carstvo djetinjstva, jer je za njih “oživio” najpoznatije likove iz priča i bajki.

dalmare27

Pipi Duga Čarapa, Jagodica Bobica, morske vile i mornari, vile i vilenjaci, čarobnice i čarobnjaci, veseli klaun, leteći medvjedići, grofice i kraljevne, samo su dio raskošne galerije lutaka koje će oduševiti djecu i dijete u vama. A na putovanju kroza svijet lutaka, koje je osmislila i sašila autorica Jagoda Sablić, srest ćete i djecu planeta – Indijance, Eskime, Kineze, Japance…

Nisu svi za ovaj planet, neki više vole druge svjetove. Zato je Dalmare pripremio interaktivni event Star Wars. Program počinje u 17 sati i trajat će do 19.30, a pred posjetiteljima će se naći nekoliko izazova – padawan poligona i padawan igara (padawani su djeca koja uz trening Jedi majstora postanu Jedi). Mališane očekuju Jedi izazovi igre za djecu, gađanje stormtroopera, rušenje at-walkera i mnoge druge igre. Svi sudionici dobivaju Star Wars diplome.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.