Zašto je važno gdje kupiti klima uređaj i kako znati da ste dobro odlučili?

Kupnja klima uređaja mnogima djeluje jednostavna, ali još je više onih koji su shvatili da, ukoliko žele kvalitetan klima uređaj koji se neće pokazati ‘fijaskom’ u skorašnje vrijeme, trebaju klimu kupiti kod ovlaštenih prodavača specijaliziranih baš za to. A jedino takvo mjesto u cijeloj Dalmaciji je ProAutomatika – najveći klima centar na ovim prostorima.

ProAutomatika jedina nudi kompletnu uslugu kada je u pitanju kupnja klima uređaja. Kupnjom klima uređaja, tim ProAutomatike dolazi na vaša vrata i montira uređaj, a u slučaju neočekivanog kvara ili zastoja u radu, oni su vam na raspolaganju. Ukoliko nije moguće odmah otkloniti kvar, vaš klima uređaj zamijenit će novim, a popravak nastaviti u servisnoj radionici. I to je dokaz da ste klima uređaj kupili na pravom mjestu!

Najveći klima centar u Dalmaciji, smješten u Bilicama na adresi Novo naselje 19e, diči se odličnom suradnjom kako s privatnim, tako i s poslovnim kupcima.

Posjetite web stranicu ProAutomatike i provjerite njihovu ponudu, a za kupnju uređaja otiđite u njihov novoopremljeni centar u Bilicama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.