Antonija Blaće više nije zaštitno lice Big Brothera

NAJPOZNATIJI reality format na svijetu Big Brother, koji se uskoro počinje prikazivati na RTL-u, ove sezone vodit će popularna voditeljica RTL-a, Marijana Batinić!

“Jako sam sretna što ću voditi Big Brother i što ću biti u velikom studiju, u raskošnoj produkciji. Sada ću se i ja malo odmoriti od terena i gumene čizme zamijeniti štiklama! U klimatiziranom studiju neću prkositi ni buri ni jugu, samo vjetrovima koji će puhati iz Big Brother kuće”, sa smijehom je ispričala RTL-ova voditeljica aludirajući na nekoliko sezona najpopularnije dokumentarne sapunice u Hrvatskoj, ‘Ljubav je na selu’ koje je vodila te tako provodila dane i noći na terenu.

Dodala je i da se nada kako će napokon dobiti trbušne mišiće. ‘Sigurna sam da ću napokon dobiti trbušne mišiće od smijeha, već u pripremama se odlično zabavljamo pa se nadam da će i naši gledatelji biti zadovoljni. Na Big Brotheru sam radila i kao kreativni producent u proteklim sezonama, odradila hrpu castinga te tako upoznala tisuće kandidata koji su se prijavljivali, a i pratila sam ga kao gledatelj pa će biti zanimljivo obratiti se stanarima iz studija kao voditeljica’, zaključila je Marijana.

Emisije uživo Marijana će voditi iz studija Jadran filma, u zagrebačkoj Dubravi, gdje će i dočekivati stanare, njihove obitelji i prijatelje, kao i goste emisije. Gledatelje će sigurno dobro zabaviti i držati u neizvjesnosti pitanjem ‘Tko napušta Big Brother kuću, a tko ostaje’.

A otkrila je i što nove stanare očekuje u Kući. ‘Nekima će biti raj, nekima pakao tako to obično biva u Big Brotheru, a ove godine spremamo stvarno posebna iznenađenja’, kazala je Marijana.

Zabavniji nego ikad, Big Brother će svoja vrata odškrinuti svima željnima dobre zabave, intrigantnih stanara i neobičnih zadataka. Najpoznatija kuća na svijetu prostirat će se na tisuću kvadrata dok će svaki pokret stanara budno pratiti 50 kamera i isto toliko mikrofona.

izvor:index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.