FOTO: Doputovali u Hrvatsku kako bi se fotografirali na lokacijama na kojima se snimala ‘Igra prijestolja’

Na popularnoj stranici 9gag osvanule su fotografije jednog para koji je putovao po Hrvatskoj i fotografirao se na lokacijama gdje se snimala serija ‘Igra prijestolja’.

Serija koja je, čini se, popularizirala Hrvatsku u svijetu i dovela veliki broj turista u gradove u kojima se snimala. Osim u jedan.

game

Par je posjetio Dubrovnik, Klis i Split, ali Šibenik su zaobišli. Jesu li nedovoljno informirani ili je problem u činjenici što Šibenik nije iskoristio sve mogućnosti koje je mogao kada je postao lokacija za snimanje jedne od najpopularnijih serija?

Kada smo ususret turističkoj sezoni upitali ljude iz Turističke zajednice, ali i neke vodiče, čini se da se na promociji Šibenika, kao grada u kojemu je snimana popularna serija, nije poduzelo puno.

game1

game2

game3

Da, turistički nismo nikada bolje stajali čemu svjedoče prepune ulice, tvrđave i popunjeni smještajni kapaciteti, ali uvijek može bolje. Treba iskoristiti sve ono što možemo jer uskoro sunce, more i stari kamen neće biti dovoljni.

game4

game5

game6

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.