FOTO: Fotografirao se sa sinom 26 godina, a zadnja fotografija je pravo iznenađenje

RODITELJI često kažu da su im djeca odrasla u tren oka. Jedan otac odlučio je da će, ako već ne može zaustaviti vrijeme, barem zabilježiti rast svog sina od malog dječaka u odraslog muškarca. Tako je nastalo 26 fotografija, koje predstavljaju 26 zauvijek zaustavljenih trenutaka u odrastanju njegovog sina.

otac sin

Neimenovani otac se sa sinom počeo fotografirati 1986. godine kad je dječak još bio beba, a potom je iz godine u godinu nastavio snimati fotografije sebe i dječaka. Poza je bila ista, otac je držao dječaka dok god on nije postao prevelik. Nakon toga pozirali su jedan pored drugog.

otac sin1

Na fotografijama možemo pratiti kako se mijenjaju, sin postaje sve viši, dok otac polako ulazi u zlatne godine.

otac sin2

 

Jedina fotografija koja se razlikuje od ostalih je posljednja. Na njoj se ocu i sinu pridružio treći član, koji je sina pretvorio u oca, a oca u djeda. S obzirom na to da je to zasad posljednja fotografija, tek ćemo za godinu dana doznati hoće li se i ubuduće na njoj pojavljivati tri člana ove obitelji. Metro piše da je zasad identitet oca i sina nepoznat, a njihove fotografije objavljene su na Imguru, gdje ih možete pogledati sve.

otac sin3

izvor:index.hr

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.