FOTO: Što darovati Severini za vjenčanje? Prase!

Nakon intimnog slavlja u Balama, dočekali smo pravu balkansku svadbu od svega šestotinjak uzvanika. Uglavnom, s mladoženjine strane. Severina je pozvala tek 150 ljudi, za koje su zakupljena dva kata hotela. Među njima je bio i Goran Karan koji je na probama svečanosti bio od ranog popodneva.

‘Ja ću pjevati lipa si lipa, Runjić ju je napisao, on je znao Severinu’, rekao je Karan.

Cijeli dan su od hotela do dvorane prolazili glazbenici jer su u tijeku bile generalne probe. Sve je režirao Severinin prijatelj, poznati slovenski redatelj Tomaž Pandur, pa ništa nije bilo prepušteno slučaju. Iz Kebine kuće mladence su uz ‘Đurđevdan’ ispratili trubači:

severina_pozivnica

U dvoranu su, na Severinino srpsko vjenčanje, došli automobilom, u skladu s temom, starim stojadinom.

Mahnuli su našoj kameri i fotografima koji su se jedva probijali među malobrojnim, ali, moramo priznati, učinkovitim zaštitarima i nastavili prema dvorani.

‘Sve je pod kontrolom, sve je ok, program je osmišljen’, rekao je kratko mladoženjin otac.

Od 15 sati novinari su zamoljeni da napuste predvorje hotela. Gosti su se počeli okupljati oko 17 sati i krenuli crvenim tepihom prema dvorani. I dok nam pojedini gosti nisu htjeli otkriti što su kupili na dar novopečenom bračnom paru Kojić, od nekih smo doznali kakve su to inovativne poklone pripremili. Tako je Karan poklonio, kako kaže, skupocjena eterična ulja,Nada Topčagić portret mladenaca, a Maja Šuput sve je osupnula kada je u ponoć predala svoj poklon.

Bila sam u problemu što pokloniti, a pripremila sam nešto što nitko nikada od Hrvata nije donio’, rekla je Maja koja je mladencima darovala maleno prase.

seve.jpg p

A nije Majina svinja bila usamljena na svadbi, na stolu mladenaca našao se odojak, a jeli su se i ostali srbijanski specijaliteti, poput leskovačkog roštilja. No vratimo se na one malo romantičnije stvari – prvi ples su Kojići otplesali uz Grašinu pjesmu Moje zlato.

Grašo nam je otkrio kako ga je to mlada zamolila i prije nego što je znala datum svadbe jer se bez tog hita nije htjela udati. A da se balkanskoj princezi ne može reći NE potvrdio je i Neno Nincevic koji je zbog novopečene gospođe Kojić posjetio Beograd nakon punih četvrt stoljeća.

 

U pripremama u hotelu uhvatili smo i Ankicu Dobrić i Ivicu Skoku, pune uzbuđenja i lijepih želja.

Poželio bi im puno zdravlja, da lijepo odgoje Aleksandra i da nam podare malu Severinu’, glasile su želje.

A dijete im je poželjela i Maja Šuput jer kaže, od mladog Igora to se i očekuje, a šuška se kako je to i Severinina sljedeća najveća želja.

Crvenim tepihom su prošetali mnogi folkeri, ali i Severinini prijatelji iz Hrvatske. Andrea Čermak bila je kuma, a s njom je došla i Iva Balent koja je Severini dala i savjet za uspješan brak.

severina vjencanje

Unatoč fami oko zabrane mobitela, snimke su procurile u javnost pa svi možemo vidjeti neke trenutke sa Severininog srpskog vjenčanja. Nakon vjenčanice koju potpisuje Matija Vuica, Severina se još nekoliko puta presvlačila u haljine koje je također dizajnirala njezina omiljena dizajnerica.

seve igor.jpgs

U Matijinoj zlatnoj haljini otpjevala je i set pjesama, kao i duet sa Sašom Matićem. Ovo srpsko vjenčanje stajalo je, nagađa se, oko 600 000 kuna. Severina je ovim htjela opravdati status regionalne zvijezde.

tekst:dnevnik.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.