FOTO: Žena koja je pokorila 250 muškaraca oduzima dah na tvrđavi sv. Mihovila

Nije neka tajna da je Šibenik destinacija koja na prvu očara svekoliko Instagram pučanstvo. Prekrasna priroda, šarmantne ulice i tvrđave koje oduzimaju dah.
Na Instagram profilu korisnice hane.wonderlust osvanule su prekrasne fotografije nastale upravo na tvrđavi sv. Mihovila, a kojih se ne bi posramile ni naslovnice svjetskih modnih časopisa. Prekrasne djevojke kao da su sišle s modne piste, a kulisa tvrđave sv.Mihovila u smiraj dana došla je kao naručena.

hanana

Iza spomenutog profila krije se Hana Šoljan Galić koju je javnost prije nekoliko godina upoznala kao ženu koja vlada hrvatskom poker scenom. 2009. godine Hana je postala dio pokeraške povijesti kada je na turniru pokorila čak 250 muškaraca.

Ljubiteljica mode, putovanja, pisanja i, naravno, pokera na svojem profilu redovito objavljuje fotografije sa svojih putovanja koje oduzimaju dah. Posebnu priliku na šibenskoj tvrđavi je svakako vrijedilo obilježiti.

hana soljan

hana soljan1

hana soljan2

hana soljan3

foto:instagram

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.