Ivanišević o odnosu s Tanjom Dragović i Vlahom Arbulićem

“Ja sam s Tatjanom proveja toliko lipih trenutaka od njene 18. godine, ona je moja obitelj. Ona će uvijek biti moja obitelj, podrška, menadžer mi je, podržavala me je kad je bilo i dobrih i loših trenutaka, prošli smo toliko toga skupa, to šta smo se mi razišli u tom emotvnom dijelu, to nema veze.

Možda je ovo nekom nenormalno, a meni je nenormalan onaj drugi dio, di ljudi okriću glavu i ne pričaju, a imaju djecu zajedničku. Mi sve radimo kao obitelj i uvik ćemo biti obitelj i ništa ne može stat između nas…” – ustvrdio je splitski teniski as pred kamerama Nove TV.

Goran je tako iznenadio mnoge otvoreno govoreći o odnosima s bivšom suprugom, kao i njezinim sadašnjim partnerom, manekenom i glazbenikom Vlahom Arbulićem.

“S Vlahom sam u super odnosima” – ustvrdio je Ivanišević, a na pitanje novinarke je li to znači da je Tanja dobro izabrala, odgovorio je uz široki osmijeh:

“To morate nju pitat!”.

S puno ljubavi i nježnosti govorio je o svojoj djeci.

“Ona je izrasla u veliku, prekrasnu curu. Trinaest godina, kad mi počne pričat sve gledam: Je li to ona moja mala Amber?”

Sin Emanuel je krenuo njegovim teniskim stopama.

“Nekako me ne prihvaća! Kad on meni kaže: A šta ti znaš o tenisu…” – smije se Goran i dodaje: “Nešto valjda i znan!”

Upitan je li na tatu temperamentan, je li već slomio koji reket, Ivanišević je ustvrdio:

“On je to diga na još veću razinu ludila!”

Najavio je i zajednički godišnji odmor s Tatjanom i djecom.

izvor:Slobodna Dalmacija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.