Izaberite vrata i vidite što ona govore o Vama

vrata

 

Vrata #1:
Vi trazite put slobode. Volite imati mnogo prostora za sebe i volite odabirati put koji je najbolji za vas, pogotovo ako je put pun neogranicenih mogucnosti. Samostalni ste . Ne volite kvariti i trositi svoje vrijeme bez veze
Vrata #2:
Volite privatni put umjesto puta s kojim svi prolaze. Volite putovati sami, zivjeti sami, misliti sami i biti sami. Vas put je put za jedno. Vi ste kreativni, originalni, pronicljivi, i intraventni. Vas pogled na svijet je unikatan.
Vrata #3
Vaša budućnsot je šarenolika ! Vi ste osoba od akcije koja voli biti dio svijeta, uzimajuci sve i iskusavati sve i svasta. Vas zivot je putovanje bez odredista. Vi ste znatiženji po prirodi i uzbuđeni nauciti sve o mjestu koji zovete dom. Volite biti duhoviti i ljudi oko vas su stalno nasmijani zbog vas.
.
Vrata #4
Vi želite uzbudljiv put kroz život ! Volite kaos i nepredvidljive situacije. Dio ste nepoznatog. Nimalo vas ne zanimaju nikakva pravila. Spontani ste i stalno trazite novo uzbuđenje.Vaša omiljena stvar je biti u podne u zabavnom parku i voziti se na najvecim i najstrasnijim voznjama.
Vrata #5
Volite miran put i put pun pozdrava. Ti si tražilac mira i niska odrzavajuca osoba. Ti uzivas u slobodnom putu ispred sebe. Volite lakse opcije i jednostavno ne zelite odabrati nesto sto ce vam biti teze nego sto je potrebno, i to je u redu. Vi mnogo cijenite sto ste ovdje na zemlji.
Vrata #6
Ti uzivas u putu tisine. Ti mozes potrositi jako mnogo vremena sam bez toga da se osjecas usamljeno. Volis mirno i tiho putovanje svojim putem. Zelis uzeti sve sto si vidio i zelis biti dio svog okruzenja. Cijenis i prihvacas pravu vezu dvoje ljudi

izvor:povjerljivo.net

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.