Iznenadit ćete se: Ovako sada izgleda Steve Urkel!

Danas, dakako, izgleda daleko ozbiljnije od onoga kakvog ga pamtimo iz spomenute humoristične serije.

Malo koja obitelj nije bar neko vrijeme provela ispred malih ekrana prateći simpatičnu obitelj Winslow i njihovog susjeda Stevea Urkela u humorističnoj seriji “Pod istim krovom”.  Lik Stevea Urkela predstavljen je tek u sredini prve sezone serije, a ubrzo je postao središnjom figurom šaljivih epizoda. Dječaka u ludim odjevnim kombinacijama, nespretnog, ali inteligentnog Stevea utjelovio je Jaleel White koji se upravo likom Urkela proslavio. Kasnije se u tom liku pojavio i u nekim drugim humorističnim serijama poput “Korak po korak”, “Puna kuća” i “Dječak upoznaje svijet”.

“Did I do that?” (Jesam li ja to učinio?) i “Look what you did!” (Pogledaj što si učinio!) bile su omiljene Steveove urečice koje neki i danas u šali citiraju. Jaleel koji je glumio Stevea (i nekoliko njegov alter-ego poput Stefana ili Myrtle) nastavio je glumačku karijeru, doduše u manje zapaženim ulogama od one Stevea Urkela, a posljednjih se godina pojavljuje i u raznim zabavnim američkim emisijama poput Plesa sa zvijezdama i kulinarskom showu “The worst cook”.

urkel

urkel1

 

izvor:dnevno.hr

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.