Leon Lučev u novoj sezoni Masterchefa pokazuje svoje kulinarske vještine

Da pjevači, glumci, voditelji… koji su bili dijelom jednog od popularnih showowa na televiziji redovito dobivaju priliku održavati budžet i zanimanje javnosti daljnjim angažmanima u novim produkcijama iste televizije poznata je stvar, pa se nekako na tom tragu složila i nova ekipa nadolazećeg “Celebrity Masterchefa”.

Isti je predstavljen danas u zagrebačkoj Esplanadi, gdje su se okupili BabyDooks i Ivana Marić, masovnije popularizirani showom “Tvoje lice zvuči poznato” na Novoj TV, Igor Barberić, kojeg poznajemo kao koreografa istog showa…

Ervin Baučić koji se sezonama dokazivao kao vrsan vokal na drugoj televiziji, u HTV-ovom showu “Zvjezde pjevaju”, kao i Ricardo Luque, pjevač Cubisma, te Ksenija Erker koja je uspješno ondje žirirala sad će pokazati svoje kulinarsko umijeće…

Grgić umjesto Galvagna

Obitelji MasterChefa, umjesto Dina Galvagna, u novoj se sezoni pridružuje poznato ime iz svijeta vrhunskog kuharstva – Ana Grgić.

Iskusna šefica kuhinje Ana Grgić o svom je tv angažmanu rekla:

”Jako se veselim novom iskustvu koje je preda mnom i sretna sam što ću imati priliku u najpoznatijem TV kulinarskom showu kao član žirija doprinijeti svojoj profesiji, te popularizaciji vrhunskog kuharstva u Hrvatskoj.”

Bogato Anino iskustvo, te veliko znanje doprinijet će konceptu nove sezone Celebrity MasterChefa. Od kandidata, među kojima će se naći još i Jasna Odorčić, Andrea Andrassy, Lana Klingor Mihić, Sementa Rajhard, Mila Elegović, Hrvoje Rupčić, Vlado Kalember i Leon Lučev očekuje se da pokažu svoj kulinarski maksimum.

Jela s potpisom, Kutija iznenađenja, Test kreativnosti, Stres test, Gastro duel samo su neki od izazova koji će se naći ispred 14 poznatih natjecatelja showa, a produkcija najavljuje i brojne obrate i iznenađenja koje će dodatno začiniti njihov boravak u najpoznatijoj TV kuhinji.

izvor:slobodna dalmacija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.