14 OTPISANIH: Stvari koje djevojka mora baciti iz svog ormara prije 30-e

Postoji nepisano pravilo da prije 30-e, je štošta dopušteno kada je posrijedi odjeća. No kao što muškarci poslije 30-e si više ne mogu priuštiti kombinirati odijelo i tenisice, tako se i djevojke moraju riješiti nekih modnih izričaja. I to ne zbog muškaraca ili okoline, nego sebe.

1. Donje rublje

Ono koje ima dječje uzorke, nije više dovoljno elastično, ima rupice i slično. Ovo je vrijeme kada trebaš uložiti u što kvalitetniji grudnjak te birati gaćice u kojima ćeš se osjećati kao milijun dolara, čak i ako nitko ne gleda.

2. Stvari koje ti (više) ne pristaju

Poricanje je neprijatelj dobrog izgleda. Ako ti odjeća jednostavno ne odgovara kako je zamišljeno da bi trebala, proslijedi je nekom drugom.

3. Odjeća koja treba popravak

Da si te komade htjela popraviti, već bi ih popravila.

4. Čarape

Mislimo na one s rupama, a sigurno imaš koji takav komad u svom ormaru, htjela ti to priznati ili ne. Čak ni za po kući.

5. Traperice

U ovom trenutku u svom životu, potrebna ti je odjeća koja savršeno odgovara tvojoj figuri. Traperice iz srednje škole, koje nisi obukla od onda, ne spadaju u tu kategoriju.

6. Nakit

To je onaj, nakon čijeg nošenja, tvoja koža postaje zelena ili bilo koje druge boje. Radije investiraj u jedan, ali kvalitetniji komad.

7. Cipele

One koje su doslovno pred raspadom, ali se ti ne možeš odvojiti od njih. No, samo se sjeti da koliko god tebi bile drage, drugima su odvratne.

8. Majice s uvredljivim natpisima

Možda misliš da je to cool, i priznajemo, nekad je možda i bilo. No, sada definitivno više nije.

9. Komadi koji otkrivaju previše

Prozirne majice, prekratke minice, haljine s otvorenim leđima i dekolteom, znaš već na što mislimo. Za to je nekad bilo prostora, no tvoj šef i (puno važnije njegova žena) ne moraju vidjeti baš sve.

10. Tajice

Mislimo na one za vježbanje, kroz koje se može vidjeti baš sve. To nije bila pametna ideja ni prije, no pripisat ćemo to buntovnoj mladosti.

11. Odjeća koja više nije bijela

Nekad je bila, no sada više ne. Ni sebe ne možeš zavarati, a kamoli druge.

12. Kožnate komade koji su počeli pucati

Treba li dodatno objašnjavati zašto ovo više ne bi trebalo bit u tvom ormaru?

13. Bilo što “fejk”

Ako si ne možeš priuštiti original, nemoj kupovati ni lažnjak. Nikoga nećeš zavarati.

14. Sve komade koji na sebi još uvijek imaju etiketu

Sve one silne krpice koje su nekada davno kupila i odložila u ormar bez da si sa nje skinula etiketu, a kamo li je obukla.

izvor:net-.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.