3 horoskopska znaka kojima travanj donosi novac

Ova tri horoskopska znaka će u travnju imati velike prilike što se tiče novca i posla – obavezno ih iskoristite.

Evo za koja tri horoskopska znaka stižu lijepe vesti:

Blizanci

Već  1. travnja Blizanci će dobiti nalet kreativnosti tako da svi oni koji se bave poslovima u vezi s estetikom, uživanjem, ali i poslovima vezanim za djecu, imat će puno uspjeha do 5. travnja, dok retrogradni Merkur iz vašeg astrološkog polja druženja i prijateljstva može pomutiti neke poslovne suradnje i planove.

Od 6. do 18. travnja Venera će s Marsom praviti dobre aspekte na njihovo astrološko polje financija. Blizanci tada mogu dogovoriti neke tajne poslove ili postići jako veliki uspjeh u svemu što je vezano za ulaganja, kredite, pozajmice i poslove u vezi sa financijama.

Također, u ovom periodu Blizanci će vraćati neke dugove ili izmiriti sve obaveze koje su imali. Ovaj period trebali bi iskoristiti tako što će biti disciplinirani s novcem pa čak bi mogli pokrenuti neke mjere štednje.

Oko 24. travnja, kada Venera pređe u njihov znak, osjećat će se mnogo bolje i neopterećeno pa će i novac sam dolaziti. Najbolja zarada bit će od trgovine i poslova vezanim za komunikaciju i transport, ali i preko online poslova.

Lav

Konjukcija planete novca Venere i planete promjena Urana na početku mjeseca većini Lavova donosi iznenadni priljev novca, ali i mogućnost velike zarade uz rizične poslove, odnosno preko ulaganja.

Pod utjecajem punog mjeseca iz vašeg astrološkog polja ugovora i dogovora već početkom mjeseca pristajete na suradnju koju vam nudi jedna Vaga ili Škorpion.

Venera, Mars i Pluton pravit će odlične aspekte od 6. do 19. travnja na vaše polje posla i karijere i ove savršene aspekte trebali bi iskoristiti da učvrstite neke poslovne temelje, uspostavite odličnu suradnju s osobama od autoriteta, ali i da zaradite što više novca od onoga što volite.

Moguće je da će vam se javiti neke nove ideje pa i mogućnost proširenja posla u tom periodu. 24. travnja Venera prelazi u znak Blizanaca pa će vam financijska situacija biti odlična, posebno Lavovima na položaju ili onima koji se bave luksuzom ili javnim poslom.

Jarac

Većina osoba rođenih u ovom znaku, travanj dočekuje vrlo zauzeto pod utjecajem punog Mjeseca iz njihovog polja karijere. Ovaj pun Mjesec može donijeti i napredovanje, ali i neku vrstu povišice i vrlo pozitivnog dogovora s nadređenim ukoliko ih imate.

Venera će nakon 5. travnja ući u vaše astrološko polje kreativnosti i zabave i može vam donijeti porast ideja, ali i proširenje posla, posebno onima koji se bave poslovima vezanim za zabavu.

U odličnim aspektima sa Marsom i Plutonom, u periodu od 7. do 19. travnja, Venera vam može donijeti i vrlo značajne trenutke za vašu karijeru. Na vašu inicijativu može početi vrlo važan poslovni projekt. Doživjet ćete financijski procvat.

Poslovi vezani za nekretnine, ali i rješavanje pitanja stanovanja također mogu okupirati Jarce u travnju, piše portal atma.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.