4 stvari koje muškarci ne žele čuti od svojih žena

Ilustracija

Svatko od nas ima neki svoj loš dan kada se samo “istrese” na osobe u svojoj blizini. Najčešće “nastradaju” partneri.

Iako su to stvari izrečene u afektu i ne uzimaju se k srcu, neke izrečene “strelice” muškarce posebno pogađaju.

Evo što ne žele čuti od svojih partnerica…

Ok, napravit ću sama

Ako zamolite svog odabranika da nazove vodoinstalatera, ali odmah zatim dobacite i onu “neka pusti, mogu i sama” te usput sve popratite kolutanjem očiju, jako ćete povrijediti ego muškarca. On se želi osjećati korisno i pokušati popraviti ono što može sam. Nazvat će majstora kada vidi da mu oko popravka ipak treba nečija pomoć. Ako odmah odlučite reagirati na opisani način, pokazat ćete da omalovažavate njegove sposobnosti. Ako nigdje “ne gori”, dajte mu vremena i pustite da riješi problem.

To si trebao znati

Mi žene ponekad regairamo prema svojim partnerima na način kao smo iste osobe. Ono što je u vašoj glavi ono što se podrazumijeva, muškarcu se zasigurno ne podrazumijeva. Izjave poput “to si trebao znati” nisu primjerene jer nitko, pa ni partneri, ne znaju pročitati nečije misli. A muškarci ne razmišljaju o 100 stvari istovremeno kao i žene. jedno je ako ste se nešto dogovorili i  odredili, ali ne očekujte da vaš muškarac “mora znati” što ste vi mislili ili podrazumijevali. recite jasno i glasno. i najvažnija stvar – ne komplicirajte!

Je li ti ona žena zgodna?

Ovo je prava bomba koju žene tako rado lansiraju svojim muškarcima. Neke ( rijetke) će to upitati bez skrivenih namjera, no neke žene će na ovaj način pokušati doznati je li njen muškarac i druge žene smatra zgodnima, eventualno zgodnijima od nje i gleda li uopće druge žene. Ovisno o karakteru žene, neke će muškarcu prigovoriti za svo troje navedeno, a muškarac će se teško iz bilo kojeg scenarija izvući “bez posljedica”. Naravno da mu je zgodna. Ako ste je vi primjetili, on ju je primjetio i prije vas. I ostali muškarci u vašoj okolini. Ali to ne znači da ovog trenutka ostaviti vas, dići ruke od svega i odmah otrčati za njom i pozvati je na spoj. Znate to, zar ne?

Moramo razgovarati

“Najava” razgovora jedna je od najgorih rečenica koju muškarac može čuti od svoje partnerice. Gotovo sigurno uvjeren je da se radi o tome da ćete ga prozivati zbog nečega što je napravio ili nije, a s obzirom da je to situacija u kojoj se osjeća ugroženo, muškarac će se u startu “zatvoriti” u sebe kako bi se zaštitio. To je sasvim suprotan efekt od onoga koji ste zapravo i željeli postići.

izvor:VL

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.