8 znakova da je tvoj prijatelj zaljubljen u tebe

1. Ljubomoran je na druge muškarce

Tvrdi da za tebe želi samo najbolje, ali za tebe nijedan drugi muškarac nije dovoljno dobar. Možda zato što on je?

2. Šalje ti poruke tijekom dana

Muškarci nisu ludi za slanjem SMS poruka, pa čak niti započinjanjem ikakvih razgovora bez dobrog povoda pa, ukoliko šalje poruke u kojima želi znati kako si, postoji mogućnost da mu se sviđaš ipak malo više od prijateljice.

3. Traži razloge da ti se približi

Hvata svaku priliku za pusu u obraz, zagrljaj ili ti se u šali prikrada iza leđa. Drugim riječima, traži razloge za fizički kontakt.

4.  Zadirkuje te

Kada ti je mama u osnovnoj školi rekla da se dečku koji te vuče za kosu sigurno sviđaš, nije se šalila. Naime, oni imaju potrebu bacati fore ili pronalaziti načine da te živciraju, na taj način privlačeći tvoju pozornost.

5. Tvoje je rame za plakanje (i smijeh)

Prijatelji bi trebali biti uz tebe kad ti trebaju, ali on će uvijek biti tu kad ti zatreba. Neće propustiti priliku da se vidite, a kad se ne možete vidjeti, pronaći će druge načine da bude uz tebe, pipe Cosmo.

6. Primjećuje stvari koje drugi muškarci ne primjećuju

Nova frizura ili haljina neće mu promaknuti, a možda će vas zbog neke promjene i zadirkivati (rekli smo vam, oni to rade), ali činjenica da uopće primjećuje svaki detalj na tebi poprilično je siguran znak da si jedina za njega.

7. Uvijek je na tvojoj strani

On vas smije zadirkivati, ali primijeti li da to radi netko drugi, neće previše oklijevati u tvojoj obrani.

8. Trudi se dijeliti tvoje interese

Otišao je s vama u kino na sve nastavke ‘Sumraka’? Je li potrebno reći išta više

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.