ANTONIJA BLAĆE: ‘Sve je spremno za svadbeni petak’

“Veselim se, uzbuđena sam i moram priznat da je popriličan to stres u pitanju i ne razumijem zašto to ljudi tako godinu i pol dana planiraju. Ja bih poludjela”, komentirala je TV voditeljica Antonija Blaće.

Poludjeti, dakle, može samo od ljubavi, jer ona je veća nego ikad. U petak će biti potvrđena i brakom. Nakon četiri godine zaruka Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić stat će pred oltar.

“Da se sad ne oženimo bili bi stvarno onaj par koji je već zaručen sto godina pa ono, više se niko ne bi veselio. Ovo bi nam bio zadnji vlak”, rekla je Antonija.

Antonija je pokazala da je prava maherica, jer toliko raditi i putovati a uz to sve stići organizirati. Skidamo kapu. Iako, kao i na svakom vjenčanju, do samog kraja uvijek nešto nedostaje.

“Znači svadba ide a ja još pola toga nemam riješenog. Ne uzrujavam se previše. To tako kako bude će biti. ono osnovno imamo”, izjavila je voditeljica.

A što je osnovno? Mladenci naravno.

“Nas dvoje ćemo se valjda oboje pojaviti na taj dan. Bit će vesela družina valjda”, kazala

je Antonija.

“Voljela bi da možda neka suza kane na svadbi. Volim da je to svečano i dirljivo. To je veliki moment u životu, a naravno da se do sitnih jutarnjih, preksutrašnjih sati slavi”, rekla je Antonija.

Vjenčanica je pak već spremna, a potpisuje je Envyroom. Za dobru atmosferu brinut će se klapa Kontra i band Živa legenda. Pred Antonijom je velik dan, a mi  želimo da joj se sve zamišljeno ispuni. Živjeli mladenci!

izvor:exkluziv,tabloid

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.