Antonija Sandrić za Šibenski portal

Antonija i Marko čekaju prvo dijete: ‘Za moju karijeru trudnoća znači najljepši završetak’

Poznat košarkašica Antonija Sandrić, djevojački Mišura, i njezin suprug Marko očekuju svoje prvo dijete, a kako je kazala za Šibenski portal, to je osjećaj koji se ne može opisati riječima.

– Nešto uzbudljivo i predivno se dogodi u ženi kada sazna da će postati majka. Marko i ja smo 15 godina zajedno i oduvijek smo znali da želimo dijete, nešto što će zaokružiti našu ljubav. Sve smo prepustili u Božje ruke pa što bude i tako je Bog odlučio da ja sada vrijeme za neke druge utakmice i treninge. Ne košarkaške, već majčinske – kazala nam je košarkašica.

Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti, dragi Bože, što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka, komentirala je Sandrić na Instagramu gdje je sretnu vijest podijelila s prijateljima, a upravo trudnoća trenutno znači najljepši završetak profesionalne karijere.

Košarkašica igra u švedskom prvoligašu Lulea Basket, a nakon pet država koje je tijekom karijere promijenila, sada je vrijeme za novi početak.

– Nema boljeg razloga za stati igrati i krenuti nekim drugim životom. Mislim da se ovo dogodilo u trenutku kad sam poželjela posvetiti se obitelji. Tijekom karijere promijenila sam pet država, duga sam živjela sama i odvojena od najbližih i bez ikakvog okolišanja mogu kazati da je bilo jako teško. Najgore je bilo otići i naviknuti se da si narednih osam mjeseci prepušten sam sebi. Ali to je sastavni dio života svakog profesionalnog sportaša i na kraju svega, ništa ne bih mijenjala. Doživjela sam predivne stvari, upoznala različite kulture i stekla brojne prijatelje. I najbitnije od svega, Marko i ja nismo posustali u našoj vezi i braku – priča nam Antonija koje je sudbonosno ‘da’ izrekla prije četiri godine.

Košarkašica je trudna 12 tjedana, još uvijek ne zna čeka li curicu ili dečka, a trenutno uživa i prepušta se trudnoći.

– Marko mi je velika podrška, kao i obitelj i prijatelji. Sestre su tu da ih ‘tlačim’ s pitanjima jer su one već iskusne i stvarno su mi od velike pomoći. Meni je ovo sve novo i moram biti dosadna s pitanjima. Što se tiče nekih posebnih trudničkih želja, za sada ih nemam – kazala nam je za kraj.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.