AUDIO Mladi šibenski glazbenici okupljeni u No Stress band snimili autorski prvijenac

Petoro mladih glazbenika okupljenih u No Stress band snimili su ovih dana autorski prvijenac. Riječ je o pjesmi ‘Nije važno’ čiji tekst potpisuje Šime Martinović, a uglazbio je Josip Dukić, dok su za aranžman pjesme bili zaduženi Vice Dukić i Frane Gulin iz No Stressa.

– Pjesma govori o nesretnoj ljubavi, u kojoj muškarac nastavlja dalje i odlučuje da će bez obzira na sve nastaviti pjevati za buduće ljubavi – ispričao nam je bubnjar benda Darko Pavasović.

Uz njega, u bendu su i Frane Gulin na gitari, Mićo Jelić na harmonici, Ivan Samodol na bass gitari, te Vice Dukić koji svira klavijature i pjeva uz Ines Grubišić kao glavni vokal.

– S obzirom da smo dosad svirali samo obrade, želja nam je bila napraviti nešto svoje, odnosno da ono što smo dosad naučili o glazbi kao umjetnosti pretočimo u nešto autorsko i vidimo kako ćemo se snaći u tim vodama – objašnjava Darko želju mlade šestorke za autorskom pjesmom.

Prevelika očekivanja, govore, nemaju, no ne namjeravaju stati na jednoj autorskoj pjesmi.

– S obzirom da Ines još studira u Zagrebu, ona nije s nama snimala ovu pjesmu, ali već imamo u planu snimiti s njom pjesmu nakon ljeta. Ali ususret najtoplijeg razdoblja u godini snimit ćemo još jednu autorsku pjesmu i to bi mogao biti novi ljetni hit – poručuju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.