Ava Karabatić: ‘Da sam imala lošije ocjene na faksu, bolje bih prošla u životu’

Voditeljica i spisateljica Ava Karabatić gostovala je u emisiji 24sata, u kojoj je predstavila svoju novu karijeru. Ava je postala urednica srpske televizije Tesla na kojoj vodi više emisija, a u Zagrebu je snimala reportažu za svoju emisiju “S Avom o …”.

– Da sam imala malo lošije ocjene na fakultetu, možda bih prošla bolje u životu. Treba imati i uličnu školu te se ponašati kao dama, a razmišljati kao muškarac – izjavila je diplomirana profesorica latinskog i talijanskog jezika.

– Zadnjih nekoliko mjeseci zavoljela sam Zagreb. Upoznala sam njegove čari i skoro sam svaki tjedan, poslovno ili privatno, u našoj lijepoj metropoli – kaže autorica knjige “Ja nomad”, koja je doživjela veliki uspjeh.

Ava nam je otkrila kako se ne namjerava udavati.

– Prsten ni papir ništa mi ne znače. Bitno mi je da kvalitetno provedem vrijeme. Što se tiče javnosti, povukla sam se iz seksualne konotacije, ali u privatnom životu toga ne manjka što moj osmjeh i dokazuje – rekla nam je Ava.

U izboru ljubavi, kaže Ava, najbitnije joj je mentalno polje.

– Odbila sam jednog poznatog nogometaša jer mi je na pitanje što čita odgovorio da najbolje čita suigrače. Ne očekujem sad da čita Bukowskog, ali bi nešto ipak trebao znat – ispričala nam je voditeljica.

– Ne mogu se zamisliti u bijeloj vjenčanici. Ali kad bi se baš morala “okruniti”, učinila bih to na Atlasu, planini u Markou, Tibetu ili u Londonu – rekla nam je Ava.

Što je još Ava otkrila pogledajte ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.