Najbolji i najveći do sada

Bajaga i Instruktori prašit će na Martinskoj za 10. obljetnicu Regius festivalaFoto: Ilustracija
Manuel Paljuh

Bajaga i Instruktori ove godine dolaze u Šibenik, točnije na rt Martinske povodom obilježavanja 10. izdanja festivala Regius koji će biti održan 10. i 11. srpnja, a Bajaga će imati priliku zasvirati svoje najveće hitove ‘Kad hodaš’, ‘Tišina’, ‘Verujem, ne verujem’ i brojne druge.

– Povodom velikog jubileja kojeg ove godine slavimo s Regius festivalom, htjeli smo desetljeće našeg predanog rada i truda zaokružiti najvećim glazbenim imenom koje smo do sada doveli u Šibenik. Ako gledamo regionalnu rock scenu, ne znam tko bi to drugi mogao biti nego Bajaga i njegovi Instruktori. Već sad možemo najaviti da će ovogodišnji Regius biti najbolji i najveći do sada kako i priliči desetom izdanju – komentirao je organizator Igor Bergam.

Inače, Bajaga je posljednji put nastupio u Šibeniku u sportskoj dvorani Baldekin u vrijeme kad su se tek uzdigli na ex Yu sceni 1989. godine. Ono što publiku privlači je Bajagin jedinstveni stil i uigranost njegovih Instruktora.

Ulaznice Ranograbilice mogu se već pronaći po promotivnoj cijeni od 90 kuna preko online sustava Entria i na svim prodajnim mjestima Entria.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.