Bar Code dovodi dašak Irske, u subotu zaplešite uz hitove Studija 54! A i Vintage ima genijalan program

Novootvoreni Bar Code bar na Trgu Pavla Šubića I. već na samom početku pokazao je zašto će postati novo hit mjesto za druženja i izlaske u gradu, a već za ovaj vikend priprema novi, izvrstan program za sve koji žele okusiti nezaboravnu zabavu!

Večeras tako u Bar Code stiže grupa Ciotog iz Splita, koja će u Šibenik donijeti dašak tradicionalne irske glazbe. Frulice, irska drvena flauta, gitara, usna harmonika, banjo, bouzouki, bodhran odnosno irski bubanj, samo su dio instrumenata koje splitski bend svira, a koji, ukomponirani s genijalnim glasovima, nikoga večeras neće ostaviti ravnodušnim!

U subotu je na rasporedu DJ Stipe koji će puštati glazbu Studija 54, stoga ako ne stignete večeras, već sutra možete zaplesati, i to uz svjetske hitove.

Birate li ipak Vintage bar kao mjesto za vikend izlazak, nimalo nećete pogriješiti, jer večeras nastupa Gogo na svojoj gitari, a sutra za miks pult stiže dobro poznati DJ Mladen!

Bar Code ili Vintage, koji god da odaberete nećete pogriješiti!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.