Bole vas leđa? U subotu naučite kako da to postane prošlost!

Svi zainteresirani na radionicu namijenjenu zdravlju vaše kralježnice, bilo da je prevencija ili rehabilitacija određenih tegoba (spondiloze, diskus hernije, krizobolje…), pozivaju se na korisnu radionicu na kojoj će moći naučiti specifičan i jednostavan program vježbi i tehnika samopomoći.

Tim tehnikama se, kako organizatori kažu, održava elastičnost kralježnice, jačaju posturalni mišići i učvršćuje kralježnica.

Također, primijenom ovih vježbi, dolazi do rasterećenja i opuštanja napete muskulature te se uklanja bol i nelagoda. Jedan od ciljeva radionice je i postizanje optimalne cirkulacije u predjelu vertebralnog stupa.

Nadalje, obzirom da su suvremena znanstvena istraživanja pokazala su da je joga jedan od najučinkovitijih načina rješavanja problema bolova u kralježnici, naglasak će biti na primijeni upravo njenih elemenata.

Radionica „Yoga za kralježnicu“ održava se ovu subotu od 17 h – 19 sati u Divine Yoga Studiju Šibenik ( Trg Julija Skjavetića 1). Obzirom da je broj polaznika ograničen,  informacije i prijave vrše se na mail divineyoga@dep.life.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.