BORBA S DEPRESIJOM: Muškarci, učite na ovom primjeru, svaka čast!

Molly se godinama brila s depresijom. Njezino nezadovoljstvo životom često je iskazivala na neprimjerene načine. Zbog toga joj je propao prvi brak. U drugom, ponovno su joj se počele događati situacije u kojima bi svoje frustracije ispucavala na čovjeku kojeg, nedvojbeno, voli. Međutim, njegova reakcija na njezinu depresiju ostavila ju je bez daha, kada se jedno jutro probudila i pogledala u ogledalo.

Nakon što se vratila s poslovnog putovanja u San Francisco, pala je u krevet od tuge jer je, još jednom, pogriješila prema svojem partneru.

Vikala je i plakala, svađala se s njim, nesvjesna kako joj život uništava bolest modernog društva, depresija. Zaspala je u suzama, ne sluteći što joj se sprema.

Kada se probudila i pogledala u zrcalo, imala je što vidjeti. Njezin suprug, ljubav njezinog života, napisao joj je sve što mora znati, kako bi krenula dalje sa svojim životom.

zrcalo

Razlozi zašto volim svoju ženu

1. Ona je moj najbolji prijatelj

2. Nikada ne odustaje od mene ili sebe

3. Daje mi vremena da radim na svojim ludim projektima

4. Nasmijava me, svaki dan

5. Predivna je

6. Prihvaća me takvog kakav jesam

7. Ona je najljubaznija osoba koju poznajem

8. Ima jako lijep glas

9. Išla je sa mnom u striptiz klub

10. Doživjela je veliku tragediju, pa ipak, optimistična je i voli ljude

11. Podržava me u mojem poslu

12. Nesvjesno me potiče da činim za nju, što ne bih za nikoga

13. U poslu je napravila velike korake

14. Malene životinjice ju čine sretnom

15. Kada se smije, ponekad i zarokće

zrcalo2

“Nisam jednostavna osoba i samnom je teško živjeti. Zapravo, ponekad izgubim svaku nadu, a svoj bijes usmjerim prema suprugu. On mi uvijek oprosti. Svjestan je da sam oboljela. Drži me za ruku i daje sve od sebe”, napisala je Molly i objavila popis sa zrcala.

Izvor: Net.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.