Božo Vrećo objavio spot za pjesmu ‘Dragi’, u glavnoj ulozi Šibenčanin Dorijan Klarić

Božo Vrećo, vrhunski interpretator sevdalinki, objavio je spot za novi singl ‘Dragi’ u kojemu se pojavljuje šibenski voditelj Dorijan Klarić.

TV voditelj, kako navode iz Croatie Recordsa, u spotu se pojavljuje kako bi priča imala što vjerniju notu u samom prikazu emocija.

– U  spotu se spajaju svijet sna i jave, prepliću se sjećanja i ono što je stvarno i opipljivo. Lik ‘Dragog’ dolazi kao snoviđenje, kao sjenka koja i s onog svijeta pazi na onog drugog. Oni se osjećaju i bez da se vide i ta iskonska antologijska ljubav zapravo se proteže kroz cijeli taj dramski prikaz sjete, nedostajanja, čežnje i samoće. Ključ ima metaforičko značenje da je sve i dalje u njegovim rukama, da mu prepušta odluku srca i što da mu život nosi, on će ga uvijek štititi i biti uz njega. Radnja se ipak retrospektivno vraća u neko minulo razdoblje u prošlom stoljeću i plovi kroz sadašnjost u buđenju – izjavio je Vrećo koji na albumu potpisuje sve tekstove i muziku.

bozo dorijan

Pjesma ‘Dragi’ otvara album ‘Melek’, peti Božin studijski uradak, jedan od najprodavanijih u regiji. Na pjesmi je surađivao sa slovenskim saksofonistom Vaskom Atanasovskim, a spot je radio dvojac Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Lokacije snimanja su bile Gornji grad u Zagrebu i predivno Hiže na bregu u Zagorju.

Podsjetimo, osebujni umjetnik u kolovozu prošle godine nastupio je na Tvrđavi sv. Mihovila i oduševio publiku koja je do posljednjeg mjesta ispunila tribine.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.