'Princ sevdaha'

Božo Vrećo u srijedu ‘osvaja’ tvrđavu sv. Mihovila, a danas uživa u dobrom društvu na KaprijuFoto: Instagram

Božo Vrećo, umjetnik jedinstvenog senzibiliteta, raskošnog glasa i ekstravagantnog imidža, dvije godine od posljednjeg susreta u srijedu će se ponovno sresti sa šibenskom publikom na Tvrđavi sv. Mihovila.

‘Princ sevdaha’, kako često nazivaju popularnog bosansko hercegovačkog glazbenika,Šibenik je odabrao za jednu od postaja svoje velike svjetske turneje čime je pozornica tvrđave stala uz bok onima u Berlinu, Münchenu, Beču i dalekoj Australiji, a u Krešimirov grad stigao je dan ranije. Slobodno vrijeme provodi u šetnji gradom, a posjetio je i Kaprije čime se pohvalio na Instagramu.

View this post on Instagram

Radost i ljubav sa mojim curama na ostrvu❤️🥰

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

 

Koncertni program do samog nastupa ostat će obavijen velom tajne. Naime, Božina sklonost improvizacijama čini svaki njegov koncert jedinstvenim, a poznato je samo da će ga na šibenskom nastupu pratiti tri vrhunska glazbenika. No bez sumnje je da će pozornicom tvrđave zavladati sevdah kojim će Božo otvoriti svoju dušu vjernoj publici i onoj koja se tek zaljubljuje u njegove pjesme.

Tradicionalan zvuk sevdaha ovaj samouki umjetnik spaja s elementima jazza, bluesa i soula, te kaže da se u emotivnom smislu poistovjećuje sa glavnim junacima svojih pjesama koji su spremni na sve zbog ljubavi.Osim glasom, Božo publiku oduševljava i svojom pojavom te scenskim nastupom u kojem do izražaja dolazi njegova iskrenost, prirodnost i bogatstvo vokala i izvedbe. Svi koji su se prije dvije godine našli na Tvrđavi sv. Mihovila uvjerili su se u to, a oni koji nisu prisustvovali tadašnjem glazbenom spektaklu imaju novu priliku.

 

FOTO Božo Vrećo oduševio Šibenčane: Anđeoski glas i sevdah na Tvrđavi

Božo Vrećo, jedan najzanimljivijih interpretatora sevdaha novijeg doba, održao je večeras spektakularni koncert na tvrđavi sv. Mihovila. Umjetnik, interpretator i autor sevdalinki koji je posljednjih nekoliko godina postao je ne samo regionalna, već i europska i svjetska glazbena senzacija oduševio je do zadnjeg mjesta ispunjenu publiku na Mihovilu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.