Crvena jabuka će na Valentinovo svirati u dubovačkom Culture clubu “Revelin”

U godini u kojoj slavi 30 godina rada, Crvena jabuka će na Valentinovo svirati u Dubrovniku. U Culture clubu Revelin s publikom će otpjevati većinu hitova tri desetljeća karijere. Gotov je teško i zamisliti bolji repertoar na Dan zaljubljenih od nog koji izvode Žera i ostali članovi banda. Inače, Jabuka u Dubrovnik dolazi mjesec dana nakon objavljivanja dvostrukog live albuma “Bivše djevojčice, bivši dječaci”. Riječ je o četvrosatnom unplugged koncertu koji je Jabuka 18. veljače prošle godine održala u zagrebačkoj dvorani Lisinski. U Revelinu će nastupiti u punom sastavu, dakle neće to biti unplugged verzije pjesama, nego dobra stara Jabuka s najvećim hitovima, uključujući i pjesme sa zadnjeg albuma “Nek bude ljubav”, objavljenog 2013. godine.

Žera je itekako svjestan da band može još dugo egzistirati na glazbenoj sceni, jer ima mnogo više od famoznih 10 hitova koji, prema nekim teorijama, tri desetljeća starim bandovima jamče posjećenost koncerata:

“Najvažnije mi je u ovih trideset godina bilo sačuvati klinca u sebi. Na neki bih način volio da slušajući Jabuku i ljudi koji nas vole sačuvaju dijete u sebi”, kaže Žera, frontman i autor dobrog dijela pjesama uz koje će Valentinovo proslaviti Dubrovčani.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.