Bez obzira

Da ili ne? 10 osoba koje ne morate pozvati na svoje vjenčanje

Koga sve pozvati na vjenčanje odluka je oko koje većina mladenaca puno raspravlja. Trebate li pozvati rođaka kojeg niste vidjeli godinama? Ili prijateljicu s kojom komunicirate samo preko Facebooka? Pogledajte listu 10 osoba koje ne morate pozvati ne svadbu, javlja zadovoljna.hr.

 1. Najbolju prijateljicu iz srednje škole s kojom vas danas veže samo lajk
  Možda ste u srednjoj školi dijelile odjeću, spavale jedna kod druge i satima razgovarale o dečkima, ali ako se vaša komunikacija danas svodi na povremeni lajk na Facebooku, tu prijateljicu ne morate pozvati na svadbu.
 2. Otuđenu obitelj i prijatelje
  Od nekih članova obitelji i prijatelja udaljimo se, bilo tijekom vrijeme bez nekog posebnog razloga, ali i zbog svađe. Ako ne možete zamisliti da se udate bez prisutnosti te osobe možda je vrijeme da je kontaktirate i zakopate ‘ratne sjekiru’. Ali ako vam pomisao na to da opet stupite u kontakt s tom osobom više budi osjećaj tjeskobe neko osjećaj olakšanja, izbjegnite bilo kakve negativnosti i nemojte je staviti na svoju listu gostiju.
 3. Prijatelje od prijatelja od prijatelja
  Povremeno se s tom osobom nađete u zajedničkom društvu, ali ako ta osoba nije netko s kime biste nasamo popili kavu ne morate osjećati obvezu da je morate pozvati na svadbu.
 4. ‘Prijateljicu’ koja vas iskorištava
  Ako imate ‘prijateljicu’ koja vas zove samo kada nešto treba i živi za to da stvara dramu, radije je nemojte pozvati na svadbu. Ona bi se zbog toga mogla uvrijediti, ali zar vam takva prijateljica uopće treba u životu? Sačuvajte stolac za prijatelje i članove obitelji kojima je iskreno stalo do vas.
 5. Kolege s kojima se ne viđate izvan posla
  Nepisano pravilo kaže da na svadbu zovete samo kolege s kojima se viđate i izvan posla, odnosno kolege koji su vam i prijatelji. Što se tiče svih ostalih ne morate osjećati pritisak da ste ih obvezni pozvati na svadbu.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.