Danas u Šibeniku ne propustite Long play day, donosimo program

Jučer je počeo treći Long play day u Šibeniku, manifestacija kojom se Krešimirov grad na jedinstven način pridružuje ostatku svijeta u obilježavanju Record store daya ili, u prijevodu, Svjetskog dana prodavaonice ploča.

Mi prodavaonicu ploča u Šibeniku nemamo, ali niz obožavatelja vinila i Kulturnu udrugu Fotopoetiku, DJ kolektiv Project 33/45 i klub Azimut koji treću godinu zaredom zajedničkim snagama kao organizatori svojim sugrađanima i gostima grada nude najbolje od glazbe.

Novost ove godine u programu Long play daya 2016 svakako je činjenica da je traje dva dana, odnosno Record store day 2016 na nivou svijeta počeo je u Šibeniku jučer u 21 sat.

long play day (14)

Osim toga, novost je i da Long play day 2016 u Šibeniku ima svog glazbenog ambasadora iznimno dobre volje što dokazuju u video pozivnici – neo soul funk bend Mangroove!

Danas, 16. travnja, iz organizacijskog tima pozivaju sve kolekcionara ploča iz Šibenika i bliže i dalje okolice da se pridruže na sajmu ploča, gramofona, glazbene građe i, naravno, stripova. Oni imaju dovoljno štandova, a vi imate sve ostalo – dođite, izložite, razgledajte, razmijenite. Besplatno je!

U nastavku donosimo cijeli današnji program.

Subota, 16. travnja

11 – 14 sati – sajam ploča / vinila / longplayjki / gramofona, stripova … feat live DJ kolektiv Project 33/45 [3]& slatko  gastro iznenađenje

21 sat – projekcija filma ‘Pola stoljeća diska’

Redatelj: Zvonimir Rumboldt

23 sata – koncert ambasadora Mangroove

… after party – KONTRANAPAD by Nino Rak

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.