Devet.99: Besplatno, a štedi vrijeme i novac

Stigla je nova mobilna aplikacija Devet.99. Uz slogan `Od sada popusti pronalaze tebe!´, aplikacija pronalazi popuste u trgovinama i na pametni telefon javlja obavijesti.

Zaboravite na trošenje vremena i propuštanje dobrih ponuda u trgovinama. Sakupljanje kataloga iz sandučića odlazi u povijest. Umjesto pojedinačnih kataloga, u aplikaciji su svi popusti na jednome mjestu.

Pametni telefon javlja kada je omiljeni proizvod na popustu u odabranim trgovinama. Trgovine se mogu filtrirati i prikazivati prema željama korisnika. Pretražiti se mogu i upisivanjem pojma. Nakon odabira proizvoda aplikacija prikazuje popuste u svim trgovinama.

U aplikaciji su integrirani najveći hrvatski trgovački lanci, a sama aplikacija ima 8 kategorija prema kojima raspoređuje proizvode. Prehrana, ljubimci, pića, bebe i čišćenje samo su neke od dostupnih kategorija.

Pisanje popisa za kupovinu olakšat će klik na Popis gdje su po trgovinama poredani artikli označeni za kupovinu.

Željeni proizvodi mogu se i pratiti. Odabirom srca, proizvod se stavlja na listu želja (rubrika Pratim) gdje se ažuriraju novi popusti u trgovinama.

Aplikaciju je osmislio Mario Vagner iz Kutine, inače stručnjak za mobilne aplikacije. Dostupna je u dućanima s aplikacijama Apple Store i Google Play, besplatna je, a u nešto manje od mjesec dana skinulo ju je više od 2000 korisnika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.