Diktatori i Marijan Ban večeras besplatno u Makarija, a imaju i još jedno iznenađenje

Makari club poklanja vam veliki koncert Diktatora i Marijana Bana večeras na Banju. Ulaz je slobodan, a početak programa predviđen je za 22 sata.

Legendarni Marijan Ban izvesti će svoje najveće hitove iz Daleke obale kao i solo karijere, dok će na repertoaru još biti Bijelo Dugme, Prljavo kazaliste, Dino Merlin, Petar Grašo, Bajaga, Jura Stublić, SARS…

Prema iskustvu već znamo da će to biti jedna od večeri o kojoj će se još dugo pričati. Makari club je definitivno odredište vrhunske zabave večeras.

Sve informacije i rezervacije potražite na 091/500-6189 i 098/945-4700

Nadalje, gitaristički virtuoz Muris Varajić po prvi put nastupit će u ponedjeljak u Šibeniku. U svijetu poznat po fenomenalnim izvedbama pjesama Dire Straits-a i Pink Floyd-a, te gitarističkim instrumentalima vlastite radionice. Osim toga, u Makari Club-u će nam odsvirati i nekoliko gitarističkih obrada svima dobro poznatih sevdaha.

Ulaz je moguć jedino uz pozivnicu, a tko je nema neka se potrudi nabaviti je već danas. Naime,  tko danas i sutra dođe na piće u Makarija, kod ljubaznog osoblja može potražiti svoju ulaznicu. Još malo pa nestalo!

makari

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.