Disco Gimnazija Vas vraća u prošlost uz autentični razglas

Darko Relja za ovu subotu najavljuje pravi audio –  vizualni spektakl pod nazivom Disco Gimnazija Summer Edition.

Glazbeni vremeplov, koji je svoje prvo izdanje imao ovu zimu, i one starije vratio u neka ljepša vremena, a mlađima pokazao kako je to izgledalo prije njihovog vremena, dolazi u ljetnom izdanju.

disco gimnazija_ljetno izdanje

Novitet ovog događaja je svestrani Damir Duplančić, voditelj kultne radijske emisije ‘Izgubljena generacija 58000 Split’, a kako smo doznali od glavnog i odgovornog, Darka Relje, Šibenčani mogu očekivati pravu ekskluzivu sutra.

– Zahvaljujući Tomisalvu Vukorepi, sutra ćemo imati autentičan razglas iz ‘zlatnog doba’ gimnazije. Razglas koji su koristila ponajbolja glazbena imena ne samo ex Yu scene, već i svjetske, sutra će se naći u dvorištu Gimnazije. Jedan od najpoznatijih audio producenata tog vremena, Braco Radovčić, nam je ustupio razglas koji je ‘šetao’ po cijeloj bivšoj Jugoslaviji. Tome Vukorepa me ugodno iznenadio sa razglasom – autentični razglas za pravi povratak u prošlost. I zadivljujuća je činjenica da taj razglas i dalje radi kao da je novi – rekao nam je Relja.

Povratak u prošlost je zakazan za sutra, doživite stara vremena na najbolji mogući način uz autentičan razglas.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.