DJ Akademija od danas na Banju uz ljetnu školu

Jedanaestu godinu za redom organizira se ljetna turneja za polaznike koji su završili Dj Akademiju / Šibenik / Makari club / Plaža Banj
Nakon nekoliko ponuda i niza pregovora, odlučeno je da će Šibenik i glavna gradska plaža ”Banj”, biti središte ovogodišnje turneje.
Nastavak je  to suradnje koja se djemomično nadovezuje na prošlo ljeto.
Naime, prosle godine, kada je i otvoren klub Makari, Akademija je upravo tamo gostovala u sklopu Beck’sperience turneje i zagrebačke pivovare.
Po prvi puta se organizira ljetna škola Akademije gdje će osim gostiju kluba Makari, svi zainteresirani moći prisustvovati poslijepodnevnom nastavnom programu na plaži, ispred samog kluba na profesionalnoj Pioneer dj opremi.
Tijekom 10-ak dana, planirano je predstaviti kompletnu ekipu Akademije sa stalnim predavačima. Bit će tu Tomislav Sviben, Ivan pavlinić, Damir Ludvig, Matija Lovrec, Josip Ćurković te poseban gost Marko Knez, dugogodišnji radijski urednik i voditelj.
Prezentirati će se i dio programa:
Povijest urbane i vinilske glazbe
Komunikacija s publikom kroz glazbu
Osnove mixanja na cd playerima
Organizacija i promocija vlastite klupske večeri
Vrste , prednosti i mane pojedinih CD playera
Uz predavače i bivše polaznike, organizirat će se uvodni i završni party a sve zajedno planirano je emitirati i kao live streming putem Deejay Televizije.
Što je Dj Akademija?
Prva  hrvatka škola za Dj-e pokrenuta 2005. Jedina je takva institucija u ovome dijelu Europe. Kroz edukaciju se nesebično  pruža mogučnost upisa i pohađanja i djeci hrvatskih branitelja, osobama s invaliditetom i posebnim potrebama kao i onima slabijeg imovinskog i materijalnog stanja.
makari
DJ Akademija svoje aktivnosti i nastupe ima tijekom cijele godine, a sama nastava traje nekoliko tjedana. Promocija se vrši putem svih glavnih i vodećih medija u Hrvatskoj, a posebna je prednost rada uz  vlastite medije, Radio i Televiziju Deejay te web portal.
Grad Zagreb, Zagrebačka županija te Hrvatska glazbena unija pokroviteljstvom podržava DJ Akademiju.
Dj Akademija je zamišljena kao edukacija i upućivanje u glazbu svih koje zanima takav vid komunikacije.
Do sada s je izdano i nekoliko CD kompilacija u vlastitoj izdavačkoj kuči, koje su služile za promociju polaznika Dj Akademije ali i ostalih mladih producenata elektronske glazbe.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.