DJ SHADOW OTVARA SEZONU: 28. srpnja prvi obonjanski party!

OBONJAN OTVARA SVOJA VRATA UZ LIVE NASTUP DJ SHADOW-a

Dugoočekivani početak sezone na Obonjanu kreće krajem ovog mjeseca. Svečana događanja povodom početka rada na Obonjanu dogodit će se 28. ovog mjeseca kada će na otoku, između ostalih iznimno sadržajnih i krativnih događanja, biti održan i veliki party uz nastup legendarnog Josha Davisa – poznatijeg kao DJ Shadow.

 

dj shadow1

Nema dvojbe da je DJ Shadow odličan odabir za službeno otvorenje sezone na Obonjanu budući je riječ o legendi elektronske glazbe. Legendarni status koji ovaj američki izvođač uživa u svijetu glazbe treba tražiti u osobnoj kolekciji od preko 70 tisuća ploča na čemu bazira svoj kultni glazbeni izričaj koji idealno pretače u sampleove koji krase njegove skladbe. Njegov će nastup na Obonjanu biti garancija odlične zabave obogaćene iznimnim beatovima i efektima uz stalno prisustvo zvuka bubnjeva i svojevrsni retro pristup u izvedbi. Glazba DJ Shadowa temelji se na njegovom nezadovoljstvu novim tehnologijama, brzom razvoju i želji za sjedinjenjem s prirodom. Takav koncept je odlična poveznica s konceptom otoka Obonjana, pa je stoga je odluka da upravo on upriliči svečano otvorenje sjajna uvertira konceptu koji će zasigurno postati poznat na globalnoj razini.

dj shadow

Tendencija organizatora je značajno obogatiti do sad poprilično jaku reputaciju Hrvatske kao iznimne festivalske destinacije. Cilj je već od ove godine etablirati otok Obonjan kao ključnu destinaciju za sve ljubitelje glazbe i umjetnosti kroz prizmu jedinstvenog doživljaja u prirodnom mediteranskom okruženju. Prednost Obonjana je u njegovom iznimnom šarmu i velikom spektru mogućnosti spajanja glazbenih i umjetničkih performansa s prirodnim okruženjem.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.