DJ svjetskog glasa u šibenskom Projectu Vojarna: U prodaji je već treći kontingent ulaznica za Borisa Brejchu

Boris Brejcha, DJ svjetskog glasa koji je u kratkom vremenu osvojio svijet, stiže u ex. vojarnu Bribirskih knezova ovo ljeto, točnije u srcu sezone, 27. srpnja. Već su planula dva kontigenta ulaznica, a trenutačno je u prodaji treći.

Brejcha je postao popularan zbog unikatnosti svog zvuka koji je sam nazvao ‘hightech minimal’.

Project Vojarna Open Air party, bit će, dakle održan će se 27. srpnja u ex. Vojarni bribirskih knezova u Šibeniku, gdje će glavni gost biti spomenuta megazvijezda iz Njemačke i ‘jesterhead’ elektronske glazbe Boris Brejcha.

Nove ulaznice dostupne su po cijeni od 100 kuna i možete ih nabaviti u sustavu Adriaticket. Dobra vijest je da za pet ulaznica plaćate samo četiri, ističu organizatori.

A organizatori su ljudi iz Projekta Vojarna, koji vode Edin Cipurković iz Decoded Recordsa i Stjepan Petrović iz Glazbene udruge Echo. Oni su taj projekt osmislili nakon što se ugasio festival Terraneo jer su željeli da Šibenik ostane destinacija za ljude željne zabave i dobrih partija.

Njihovu ideju su odmah prepoznali iz šibenske gradske uprave, odnosno Danijel Mileta i Paško Rakić kojeg su, kako pišu na stranicama, čak nazvali ‘kumom’ projekta.

Nedavno je dogovorena i suradnja sa Šibenskim portalom koji će u budućnosti biti medijski pokrovitelj svih njihovih događanja. Također, dijelit ćemo i ulaznice za DJ-a kojemu su na partyjima nerijetko i deseci tisuća ljudi, a na Facebooku ga prati 1,2 milijuna fanova.

project vojarna

(FOTO: Facebook/BorisBrejcha)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.