Doček nove 2015. za pamćenje u vodičkom Opiumu

Jedan od najboljih klubova u Dalmaciji vodički Opium kao i svake godine na kraju otkriva čarobnu formulu kako prirediti najbolju poslasticu za doček Nove. Glavni sastojak za početak nove godine dolazi sa svjetski poznatog Poker Flata. Radi se o berlinskom producentu i DJ-u Martin Landsky. Začini večere su domaće snage Antonio Severdija aka A+, Edy C. i Speedy, a za predjelo njemački Low Trippin Records.

Martin Landsky, ime je čija diskografija služi kao kronološki vodič kroz elektronsku glazbu. Njegova izdanja opisuju zvuk, bilo da je riječ o chill dub house za njegov vlastiti label Efforil / Intim, sampladelic disco sound za Dessous, elektronsko eksperimentne suradnje s Poker Flat vođene driving technom i koketiranjem s minimalom.

Martin je od malih nogu uključen u glazbu a danas i više od jednog desetljeća pridonosi razvoju klubske scene Berlina i šire. Njegov impresivan rad na Effortil / Intim labelu postavio je temelje za DJ nastupe u klubovima poput E- Werk i Tresor / Globus u Berlinu. Tamo ga je otkrio Steve Bug i stavio u svoje redove.

Do 2000. godine prva Martin Landsky produkcija pojavila se na Poker Flat, a slijedeće godine njegov debitantski LP “In Between” cementira svoju poziciju kao producent na kojeg treba računati.

Njegov hit “1000 Miles”možete pronaći u kolekcijama najvećih svjetskih DJ-a, a i danas ga možete redovito čuti na plesnim podijima u klubovima i na festivalima. Osim vlastitih izdanja, poznat je i po sjajnim remiksevima za Pan-Pot, Johna Tejadu i mnoge druge. Izvan studija, Martin redovito krasi DJ kabine svjetski poznatih klubova, kao što su Watergate i Fabric.

Cijena ulaznice je 250kn i uključuje konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića cijelu noć. Ulaznice za doček za pamćenje mogu se kupiti u pretprodaji Opium bara od 15. prosinca 2014.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.