Donosimo recept za pogače uz koje ćete jedva čekati uskrsno vrijeme

Privatni album

Sirnice, pince, pogače, kako god ih zvali svi znaju na što mislite. Recepata je bezbroj, sastojci su u pravilu slični ili identični, no velika razlika krije se u omjeru sastojaka.

Pripremaju se obično pred Uskrs i tradicionalno su jelo koje se nađe za blagdanskim stolom, a mi vam s kulinarske stranice Coolinarika prenosimo recept za neodoljivi aromatični ‘slatki kruh’ koji će ostati mekan, svjež i ukusan čak i par dana nakon pečenja.

Recept pročitajte OVDJE i pratite upute. Možda će na prvi pogled djelovati komplicirano, ali kad se nakon sat vremena miris počne širiti vašim domom, vjerujte da će se uloženi trud isplatiti.

Coolinarika.com
Coolinarika.com

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.