Uskoro ostatak programa

Dva velika imena stižu na koncertno finale ‘Kulturaljke’

Ekipa Kulturaljke najavila je danas dio programa kojeg sprema za svoj veliki jubilej koji će se održati kroz ožujak i travanj na više lokacija u Šibeniku. Najavljeno je tradicionalno koncertno finale koje će biti 11. travnja uz Vojka V i Let 3.

– Vojko V i Let 3 trenutno su u samom vrhu hrvatske glazbene scene, a uz njih nastupit će i još neka kul imena koja za sada nećemo otkrivati – poručuju organizatori.

Let 3 je na sceni više od 30 godina, a njihov perfektni izvođački nivo te dramaturška i stilska dorađenost koncerata čini unikatni spoj ne samo u regiji već i šire. U bogatoj stvaralačkoj karijeri snimili su deset studijskih albuma, a na Kulturaljci će uživo svirati svoj trenutno aktualni materijal ‘Angela Merkel sere’, kao i ostale hitove iz presjeka diskografije.

Krajem siječnja javnosti je predstavljena obrada mitske pjesme ‘Sam u vodi’ s kultnog prvog albuma benda koju su otpjevali s legendarnom Terezom Kesovijom i tako najavili nadolazeći novi album. Riječani u Šibeniku nisu nastupali punih pet godina, a zadnji put su bili 2015. na petom izdanju Regius Festivala.

Hrvatska scena je u potpunosti prodrmana instantnim hitom ‘Zovi .čovika’ Andrije Vujevića aka Vojka V koji danas broji više od 4 i pol milijuna pregleda.

Veličina njegovog uspjeha ne mjeri se samo rasprodanim koncertima po cijeloj regiji, nastupima po najvećim festivalima i Porinima već i po tome što su fraze njegovih pjesama ušle u svakodnevni govor Hrvata.

Od tada možemo čuti i staro i mlado kako citiraju ‘Kako to’ i ‘Ne može’ od kojih je ovaj potonji njegov najuspješniji singl do sad s 5,4 milijuna pregleda. U Šibeniku će izvesti i novu pjesmu ‘Moja lipa’ koju je izbacio krajem prošle godine, a tko zna što još sprema do Kulturaljke.

Koncertni program Kulturaljke do danas odvijao se na četiri različite lokacije u Šibeniku koje su za tu potrebu bile prenamijenjene iz derutnih prostora u koncertne dvorane (bivši hotel Krka, bivša tvornica TEF, bivša vojarna Bribirskih knezova, šibenski Importanne).  Organizatori poručuju kako će detalji o novom prostoru biti objavljeni uskoro.

Prodaja ulaznica kreće od danas preko Entrio online sustava i prodajnih mjesta u cijeloj Hrvatskoj. Cijene su podijeljene u tri kategorije – Ranograbilice po 60 kuna, pretprodaja po 80 kuna, te na dan koncerta po 100 kuna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.