Dvije prijateljice u službi ljepote Šibenčanki: Posjetili smo Beauty centar ‘Shape’

Lijepa i njegovana želi biti svaka žena, ali suočene s brojnim obvezama, što privatnim što poslovnim, sve je manje vremena da se za to pobrinemo same.

Saloni ljepote na svakom su koraku, ali kako u moru sličnih, prepoznati jedan koji se od ostalih razlikuje?

Krenuli smo, stoga, u potragu za onim u kojem po razumnim cijenama možete dobiti kompletnu uslugu, a našli ga – u Mandalini.

tonka5

tonka2

U beauty centru ‘Shape’ dočekale su nas dvije prijateljice koje su ljubav prema uljepšavanju odlučile zajedničkim snagama pretvoriti u posao. Tonka Matić i Marijana Kužina zajedno su pohađale srednju medicinsku, u međuvremenu se dogodio život, a nakon proteklih godina shvatile su da su, kada je o prijateljstvu i poslu iz snova riječ, zajedno ipak jače.

tonkaimar

– Laboratorij i epruvete odlučile smo zamjeniti oku ugodnijim mjestom. Oduvijek smo imale afiniteta prema kozmetici, uljepšavanju i njegovanju žena, a neopisiv je osjećaj vidjeti zadovoljne i sretne klijentice – rečenica je s kojom su nas dočekale poduzetne Šibenčanke. Jedna zaljubljena u make-up, a druga u sve pomalo čini kombinaciju koju smo za vas odlučili provjeriti, a sve je zabilježeno i priloženim fotografijama.

tonka4

Beauty centar Tonka nudi apsolutno sve što je ženi potrebno. Od manikure, pedikure, depilacije, masaže, do sve popularnije metode japanskog iscrtavanja obrva i ekstenzija trepavica. Dok je Marijana dotjerivala prekrasnu Mateu, Tonka nam je otkrila detalje.

marijana1

marijana3

marijana2

– Žene se u posljednje vrijeme sve više odlučuju za ugradnju trepavica i tetovažu obrva, a primijetila sam da se mnoge i boje jer misle da je to bolno.

Naravno, sve što radim, uvijek imam naviku isprobati prvo na vlastitoj koži, tako da iz prve ruke mogu reći da nije strašno kao što možda zvuči. Nakon japanskog iscrtavanja obrva, klijentice su ‘mirne’ naredne dvije godine. Što se ekstenzije trepavica tiče, klijenticama se jako sviđa ombre trepavica, ali naravno da je više klasičarki – objasnila nam je Tonka koja nam je to demonstrirala na Cviti.

cvita1

cvita2

Najzanimljviji dio suradnje dviju kreativnih prijateljica tek slijedi. Naime, otkrile su nam da od travnja počinju organizirati radionice, odnosno tečajeve japanskog iscrtavanja obrva, trajnog make-upa i šminkanja.

– Žene često putuju na usavršavanja u susjedne gradove, a sada će imati jedinstvenu priliku učiti se zanatu u svom gradu – poručile su nam poduzetne Šibenčanke.

cvita3

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.