Essens promocija u Šibeniku: Mogućnost dodatne zarade i primamljivi popusti na kolekcije

Tvrtka koja je u četiri godine postojanja od glavne centralne tvrtke u Brno u Českoj stvorila podružnice u 11 europskih država, ove godine otvorila je svoja vrata i u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu.

Kvaliteta Essens proizvoda

Essens je lansirao u rujnu 2011 godine na tržište kvalitetne parfeme koji su poizvedeni sa najfinijim esencijalnim mirisima i s odabranim najprikladnijim mirisnim sastavima proizvedenih od strane vodećih svjetskih dobavljača parfumiranih esencija. Finalni proizvod – parfem – obrađivan u Českoj pakiran je u kvalitetne talijanske staklene bočice.

essens

Proizvodnja se odvija u postrojenju certificiranom za proizvodnju lijekova i kozmetike, što omogućuje stalnu provjeru kvalitete svih proizvoda , koji podliježu strogim pravilma i standardima Europske Unije.

essens1

Svi proizvodi Essens kolegcije su prirodni i nisu testirani na životinjama, s približno 40 ženskih i 20 muških mirisnih nota. Parfemi sadrže 20% esencijalnih ulja, dug i kontroliran proces izrade omogućuje svaranje skladne cjeline sa intenzivnim i očaravajućim mirisom, zbog čega se svrstavljaju među najbolje parfeme.

Osim parfema, Essens u ponudi nudi također i gelove za tuširanje i losione za tijelo u omiljenim mirisima, obogaćeni  hidratantnim kompleksom, vitaminom E, shea maslacem, marelicom i uljem konoplje.

 

essens2

Uz kolekciju parfema, u ponudi imaju COLOSTRUM Essens kolekciju za tijelo i njegu kože, dodataka prehrani te probioitici i Yoghurt Maker. Uz Essens COLOSTRUM kolekciju lansirana je također i Asloe Vera kolekcija u čijoj ponudi imamo široki spektar napitaka, kapsula, koncetrata te pjena za brijanje koje sadrže blagotvornu Aloe Veru.

 

essens3

 

Postanite dio Essens tima

Svatko može postati dio Essens tima, uz i ovako pristupačne cijene, svi članovi imaju dodatne popuste na kupovini te kao zaključno dobijete kvalitetan i prirodan proizvod po jako povoljnim cijenama.

essens4

Za sve osobe koje su zainteresirane za dodatnu zaradu, Essens članstvo je besplatno i nema financijskih ulaganja te mogu surađivati kao prodavači i nezavisi distributeri, a za one najambicioznije tu je pozicija leadera, mogućnost da gradite vlastiti tim uz pomoć već iskusnijih predstavnika i prodavača. Svoje najuspješnije distributere i članove tvrtka Essens redovito nagrađuje pa tako možete osvojiti automobil, 7 dana all inclucive putovanja, mobilni telefon, laptop i još mnoge druge nagrade.

Bogata lutrija na promociji

Više informacija o proizvodima ali i o mogućnsti zaposlenja možete saznati na promociji Essens proizvoda koji će se održavati u City Life-u u periodu od 15. do 19. veljače, te 20. veljače u caffe baru Massai u 18 sati. Dođite na ugodno druženje i sudjelujte u bogatoj lutriji, ulaz je slobodan za sve.

Za sve dodatne informacije možete se javiti nae-mail livijag87@gmail.com ili nazvati na broj: 091 584 6310.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.