Evo kako naći dečka u 25 koraka

Ilustracija

Ako nemate dečka i mislite da ga nikad i nećete pronaći, ne gubite vjeru jer vam se život može promijeniti za nepunih mjesec dana.

Ako vam nedostaje osjećaj zaljubljenosti, probudite ga najprije u odnosu na sebe, a zatim krenite u lov na muškarca koji će vam upotpuniti život.

Predstavljamo vam 25 narednih koraka:

1. Razglasite svuda
Porazgovarajte s najbližim prijateljima o vašoj potrebi da pronađete dečka. Oni će vam spontano preporučiti neke slobodne muškarce koje poznaju, a vi ćete moći birati.

2. Probudite samopouzdanje
Nemate što za izgubiti. Ako u potragu za dečkom krenete puni samopouzdanja, veće su šanse da ćete pronaći nekog tko vam odgovara, jer muškarci to veoma cijene.

3. Izvježbajte “nevini” smiješak
Usavršite zavođenje bez riječi. Nagnite glavu blago na dolje, zatim “žrtvu” pogledajte ravno u oči i nasmiješite se. Neće vam odoljeti.

4. Izađite sa dvije drugarice
Muškarci obično zaziru od “čopora” djevojaka, pa zato u izlazak povedite samo dvije prijateljice. One mogu jedna drugoj raditi društvo dok vi flertate s osobom koja vam se dopadne (pogledati pod 3.).

5. Još osmijeha
Ne budite namrgođeni i zbunjeni. Opustite se i čavrljajte sa prijateljicama, samo ponekad bacajući pogled prema dečku koji vas zanima. Izgledat ćete pristupačno.

6. Vježbajte
Učlanite se u teretanu ili neki tečaj samoobrane. Uranite, kako biste nekog zgodnog muškarca zamolili da vam asistira u podizanju utega, ili vam sparira.

7. Umrežite se
Ako planirate neki izlazak s kolegama s posla, pošaljite mail nekom tko vam se dopada. Osim što ćete bolje upoznati kolektiv, možda ćete dobiti i više od toga.

8. Izađite
Sve što možete, radite vani. Jedite u restoranu, čitajte knjigu u parku idite u duge šetnje i tome slično. Veća je vjerojatnost da ćete sresti nekog zanimljivog.

9. Volontirajte
Uključite se u neki hobi klub ili volontirajte za neku dobrotvornu organizaciju. Među ljudima koji imaju slične interese kao vi, kriju se pravi dragulji.

10. Koristite društvene mreže
Najgori način za koristiti “Facebook” je da putem njega uhodite bivšeg. Bolje bi bilo da se prisjetite prijatelja iz osnovne ili srednje škole i poslati im zahtjev za prijateljstvo. Sigurno će im biti drago da vas ponovno vidi.

11. Flertajte
Proćaskajte s muškarcima koje srećete na običnim mjestima, poput gradskog prijevoza, lifta ili reda u banci. Tako ćete uvježbati vještine flertanja.

12. Uposlite prijatelje
Do sada su vam se trebal prijatelji već javiti kako su se sjetili nekih zanimljivih, slobodnih muškaraca. Ponudite vaš broj telefona.

13. Budite prijateljski raspoloženi
Sjećate se dečka iz teretane koji vam je pomogao oko utega? Sljedeći put kada ga vidite, pozdravite ga kao da ste stari prijatelji. Istraživanja su pokazala da se ljudima mnogo više sviđaju osobe koje ne postavljaju veliku distancu u odnosu.

14. Pozovite nekog da izađete
Ako ste bilo gdje od spomenutih mjesta sreli nekog zanimljivog dečka i upisali njegov broj telefona, pozovite ga da izađete.

15. Ostanite u kontaktu
Do sada ste već dobili i povratnu informaciju o tome je li zainteresiran ili ne. Ako jeste, ostanite s njim u kontaktu, ako ne, prijeđite na alternativne varijante.

16. Inicirajte razgovor
Gdje god da ste, možete se spontano uključiti u razgovor s nekom skupinom mladića.

17. Napravite party
Napravite party na koji ćete pozvati nekoliko prijatelja i zamoliti ih da svatko od njih pozove još po jednu osobu. Sredite se najbolje što možete. Sve i da večer ne bude “blagorodna”, proširili ste krug prijatelja.

18. Izađite u novi lokal
Na putu od posla do kuće svratite u neki kafić u kojem do tad niste bili. Sigurno ćete biti primjećeni.

19. Napravite tagove
Tagujte nove ljude koje ste upoznali na nekim zanimljivim fotografijama na “facebooku”. Tako će oni koji su zainteresirani za vas lakše sami pokrenuti razgovor.

20. Druženje s kolegom
Dogovorite se s kolegom s posla da nakon radnog vremena negdje odete na piće. Vaša veza onda neće biti isključivo poslovna.

21. Sudarite se sa slatkim dečkom
“Slučajno” naletite na seksi muškarca u dućanu. To je idealan povod za početak komunikacije.

22. Slijedite svoje želje
Nemate s kim izaći? Sami otiđite na neku svirku. Sve i da ne bude zanimljivih muškaraca u publici, možete se zanimati promatranjem zgodnog gitariste.

23. Budite hrabri
Pošaljite nekom dečku piće u kafiću. Sigurno će poželjeti zahvaliti vam se.

24. Zatražite mišljenje
Dok ste u butiku muške garderobe, zamolite nekog zanimljivog dečka da vam pomogne u odabiru poklona za rođendan starijeg brata.

25. Dajte nekome vaš broj telefona
Već ste uvježbani u komunikaciji s muškarcima i zato sada napravite korak dalje – nekome tko vam se dopao dajte vaš broj telefona.

izvor:webbr1

foto:ilustracija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.