Evo u čemu su se Severina i Igor dovezli na vjenčanje

Nakon dugih priprema i pomnog planiranja koje je u potpunosti predvodila mlada, sve je spremno za današnje glamurozno beogradsko vjenčanje Severine i Igora Kojića.

Ispred vile Dragana Kojića Kebe na Bežanijskoj Kosi treći dan zaredom sviraju trubači, a prema istoj su adresi danas nešto iza podneva krenuli i mladenci, samo da bi se u popodnevnim satima sami odvezli natrag prema hotelu – i to u posebno okićenoj bijeloj Zastavi 101. Igor je nosio majicu s natpisom “Mr” i kitio trubače, dok je Severina bila u istoj majici na kojoj piše “Mrs”.

auto

Kako piše Alo, mladenci su u hotelu već neko vrijeme, a jučer su počeli stizati i prvi uzvanici. Među prvima su došli Igorovi roditelji Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja, ali i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik te Goran Karan, koji su i prenoćili u hotelu.

Srpski mediji pišu da je za vjenčanje pripremljena posebna scenografija pa će tako Sevka, “kraljica od Kebe”, s Igorom sjediti na stiliziranom prijestolju na svojevrsnoj pozornici, okružena kumovima.

Među poznatim uzvanicima su i Saša Matić, Ankica Dobrić, Ivica Skoko, Neno Ninčević, Doris Dragović, Sandra Perković i Iva Balaban, dok bi mladencima pjesmu za prvi ples trebao zapjevati Petar Grašo i to baladu “Moje zlato”.

IZVOR: Index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.