Evo zašto je cijeli kanadski grad proslavio Božić 2 mjeseca ranije

Grad St. George koji je smješten u Kanadi ove se godine odlučio za raniju proslavu Božićnih blagdana zbog 7-godišnjeg dječaka Evan Leversage, koji se bori s tumorom na mozgu.
Posljednih pet godina Evan se bori s ovom zloćudnom bolesti, a nedavno su liječnici otkrili kako je tomor narastao te možda neće preživjeti do Božića.
Majka Nicole Wellwood imala je želju svome sinu priuštiti blagdane kakve zaslužuje te je o svome naumu obavijestila rodbinu. Njezina želja nije ostala samo u krugu obitelji, jer su se oni odlučili jako angažirati zbog Evana.
Božić je proslavljen 24. listopada u cijelom gradu. Rodbina je stvorila događaj na Facebooku, dijelila letke u gradu i pozivala sve da sudjeluju u ovoj Božićnoj priči.
Evanova obitelj uspjela je skupiti preko 21 000 dolara kako bi stanovnici grada ukrasili svoje kuće božićnim svjetila. Cijeli grad poprimio je ozračje božićnog duha, a filmska tvrtka koja je snimalafilm u gradu pobrinula se za umjetni snijeg.
Izvor: Caffe.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.