Facebook predstavio novu opciju koja je neke korisnike prestrašila

Facebook je predstavio novu funkciju ‘Discover’ napravljenu kako bi svoje korisnike predstavili ljudima koje nikad prije nisu upoznali.

Naime, sve što trebate učiniti je kliknuti na ikonu ‘više’ u donjem desnom kutu i odabrati opciju ‘otkrijte ljude’.

Kada kliknete na to moći ćete vidjeti listu ljudi koji idu na iste događaje kao i vi. Također, moći ćete naći ljude koji žive u istom gradu kao i vi ili pak rade na istom mjestu.

Iz Facebooka su kazali kako se nadaju da ćete se s tim ljudima ubrzo i sprijateljiti, doduše, dokle god vam ne smeta da potpuni stranac bane u vaš život iz vedra neba, piše Jutarnji list.

– Često je ljudima teško saznati nešto o ljudima koji ih okružuju, bilo da je riječ o novom poslu, o pridruživanju nekoj grupi, o pohađanju nekog događaja ili selidbe u drugi grad – kazao je glasnogovornik Facebooka.

– Kako bi to olakšali, počeli smo razvijati novu oznaku u izborniku nazvanu ‘Otkrijte ljude’, koja će vam pomoći saznati više o ljudima s kojima dijelite neke interese u vašoj zajednici – kazao je.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.